Seul Force
Kilopat
İnceleme verisi bulunmuyor.
@bluerr Hepsiburada ve Amazon yorumları çok pozitif. Özelliklere baktığınızda nasıl peki? 27” olması bir sıkıntı oluşturur mu?
İnceleme verisi bulunmuyor.
@bluerr Hepsiburada ve Amazon yorumları çok pozitif. Özelliklere baktığınızda nasıl peki? 27” olması bir sıkıntı oluşturur mu?
@bluerr anladım, AOC 24G4e için Reddit'te şöyle bir konu buldum ve bir tık korkuttu. İnceleme şansınız var mıdır?
24G4 başka monitör 24G42e başka monitör. Güncelleme yazan kısmı da okudunuz mu?
Okudum ama bir tık kafamı karıştırdı, arkadaş yapılan ayarlar ile halletmiş ama ne kadar halletti, acaba tatmin edecek şekilde mi yaptı anlayamadım.
Ayrıca Reddit konusundan belirtilen monitör ile sizin tavsiye ettiğiniz monitör aynı değil mi?
Aynı değil. 24G4e ile 24G4(2)e farklı.
24G4E 23.8" Fast IPS Gaming Monitor
24G4E 23.8" Fast IPS Gaming Monitor - Only for the true valiant! This AOC 24G4E gaming monitor is made with a fast IPS panel, equipped with G-Sync Compatible technology, guaranteeing you unbeatable gaming experience with 0.5ms response time and 180 Hz refresh rate. The HDR10 feature captivates...th.aoc.com24G42E
aoc.com
Benim önerdiğim şubat ayında tanıtıldı. Yani Max 2-3 aylık monitör. Reddit konusu 5 ay önce açılmış.
İstesen de bu monitörle alakalı yorum bulamazsın yani. Çok yeni çünkü. Tek harf bile monitörlerde her şeyi değiştirir. Kendim AW2725DF kullanıyorum. AW2725DF ile AW2725QF'yi karşılaştır demek istediğimi daha iyi anlarsın. Panel, arka aydınlatma, OverDrive ayarlaması, malzeme kalitesi, renk doğruluğu vs her şey değişir. Mesela G244F ile G244F E2 bile farklı monitörler. Buradaki 2 farklı monitör olduğunu gösterir.
Kusura bakmayın yanlış konuyu paylaşmışım, bulduğum konu buydu:
Bu Reddit konusunda kafanıza takılan nedir anlamadım? Sorunu söylerseniz ona göre cevap verebilirim.
Neden ucuz diye sormuş bir kişi. Birisi ergonomi açısından zayıf demiş. Ki bu doğru. Yükseklik ve pivot ayarı yok. Diğeri de AOC'a güvenmeyin ViewSonic ve ASUS iyi demiş. AOC kullanmadığını söylemiş bir de. ViewSonic'in güncel monitörleri rezalet. IPS monitörleri bile yavaş. Ghosting sorunlu IPS monitörleri var. Çoğu monitörü renk gamutu, kontrast, parlaklık vs olarak kötü.
İsterseniz kendiniz seçip alın. Ben bu modelleri beğeniyorum. Alıp almamak size kalmış.
AOC indirime girmiş bu arada. 4.800 TL çok iyi fiyat bu monitör için.
![]()
AOC 24G42E 24" 180Hz 0.5ms HDMI DP AdaptiveSync HDR10 FHD Fast IPS Gaming Monitör | ITOPYA
AOC 24G42E 24" 180Hz 0.5ms HDMI DP AdaptiveSync HDR10 FHD Fast IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile 24G42E ITOPYA'dawww.itopya.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.