Steam Steam 0 byte hatası

Lynch_3142

Picopat
Daha fazla  
Merhaba 2 gündür bu sorunu yaşıyorum bütün çözümleri denedim. İndirme bölgesini değiştirdim, önbelleği temizledim, modemi resetledim ve birkaç bir şey daha yaptım ancak halen düzelmiyor. Nasıl çözebilirim bu sorunu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows+r tuşuna basarak çalıştırı açın daha sonra buraya inetcpl. Cpl yazın bağlantılar kısmına gelin yerel ağ ayarlarına tıklayın ayarları otomatik algıla tikini kaldırın eğer bu işe yaramazsa Denetim Masası'na girin ağ ve paylaşım merkezine girin sol tarafta bağdaştırıcı ayarlarını değiştire tıklayın yerel ağ bağlantısı kullanıyorsanız sağ tık devre dışı bırakın daha sonra bir daha etkinleştirin.

Bunları da denedim dostum.

Ben bu sorunu Windows 7'de yaşıyordum güncelleme sıkıntısı yüzünden güvenlik güncelleştirmesi yaptığımda sorun çözülmüştü.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunu dener misiniz?

Dostum aynı sorunu bende yaşıyorum hangi güvenlik güncellemesi söyleyebilir misin?

Dostum aynı sorunu bende yaşıyorum hangi güvenlik güncellemesi söyleyebilir misin?

Dostum bir sürü var şu an Windows 8.1 geçtim düzeldi sorun eğer senin hatan devam ediyorsa indiriceklerin şunlar kendi sistemine göre seç 64 Bit ise 64 32 Bit ise 86 yazanı indir.

Dostum bir sürü var şu an Windows 8.1 geçtim düzeldi sorun eğer senin hatan devam ediyorsa indiriceklerin şunlar kendi sistemine göre seç 64 Bit ise 64 32 Bit ise 86 yazanı indir.
Deneyeceğim, olursa yazarım. 😀

Allah razı olsun, ellerinden öpeyim. Çalıştı artık 0 byte almıyorum 😀🥳🥳😀

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı