Merhaba 2 gündür bu sorunu yaşıyorum bütün çözümleri denedim. İndirme bölgesini değiştirdim, önbelleği temizledim, modemi resetledim ve birkaç bir şey daha yaptım ancak halen düzelmiyor. Nasıl çözebilirim bu sorunu?
Windows+r tuşuna basarak çalıştırı açın daha sonra buraya inetcpl. Cpl yazın bağlantılar kısmına gelin yerel ağ ayarlarına tıklayın ayarları otomatik algıla tikini kaldırın eğer bu işe yaramazsa Denetim Masası'na girin ağ ve paylaşım merkezine girin sol tarafta bağdaştırıcı ayarlarını değiştire tıklayın yerel ağ bağlantısı kullanıyorsanız sağ tık devre dışı bırakın daha sonra bir daha etkinleştirin.
Dostum bir sürü var şu an Windows 8.1 geçtim düzeldi sorun eğer senin hatan devam ediyorsa indiriceklerin şunlar kendi sistemine göre seç 64 Bit ise 64 32 Bit ise 86 yazanı indir.
Dostum bir sürü var şu an Windows 8.1 geçtim düzeldi sorun eğer senin hatan devam ediyorsa indiriceklerin şunlar kendi sistemine göre seç 64 Bit ise 64 32 Bit ise 86 yazanı indir.