E ersanburak Hectopat Katılım 26 Ekim 2018 Mesajlar 14 26 Ekim 2018 #1 Steam'de CS indiriyorum da 0 byte olarak gösteriyor kafayı yiyeceğim, yardım edebilecek çözümünü bilen arkadaş var mı? Müşteri temsilcisini aradım hatta arıza kaydı bıraktım bugün öğlen gelip bir kaç şey yaptılar gittiler. Ama sorun hala daha aynı.
Steam'de CS indiriyorum da 0 byte olarak gösteriyor kafayı yiyeceğim, yardım edebilecek çözümünü bilen arkadaş var mı? Müşteri temsilcisini aradım hatta arıza kaydı bıraktım bugün öğlen gelip bir kaç şey yaptılar gittiler. Ama sorun hala daha aynı.
O oldbutgold10 Hectopat Katılım 14 Kasım 2017 Mesajlar 536 27 Ekim 2018 #2 Sadece Steam üzerinden indirme yaparken mi bu sorun oluyor? Artı 0 Eksi
teknoman Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2017 Mesajlar 2.108 Makaleler 2 Çözümler 9 27 Ekim 2018 #3 HD Tune programını indirip HDD veya SSD'nizin Health ve Error Scan raporlarını paylaşabilir misiniz? Artı 0 Eksi
KS KS E ersanburak Hectopat Katılım 26 Ekim 2018 Mesajlar 14 27 Ekim 2018 #4 teknoman dedi: HD Tune programını indirip HDD veya SSD'nizin Health ve Error Scan raporlarını paylaşabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Sorun kendi kendine çözüldü. Gece zar zor yüklendi oyun ama sonra farklı bir oyun yüklemeyi denediğimde hiçbir sorun çıkartmadı. Artı 0 Eksi
teknoman dedi: HD Tune programını indirip HDD veya SSD'nizin Health ve Error Scan raporlarını paylaşabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Sorun kendi kendine çözüldü. Gece zar zor yüklendi oyun ama sonra farklı bir oyun yüklemeyi denediğimde hiçbir sorun çıkartmadı.