Steam 0 byte indirme

CrqwL

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikler merhabalar;
Bu sorunu uzun zamandır yaşıyorum Steam üzerinden oyun indirecektim fakat internetimde herhangi bir sorun olmamasına rağmen 0 byte indirme yapıyor bazen 40 mb/s kadar çıkıyor 10-15 mb/s arası indirme yapıyor ama internet hızı cok iyi olmasına rağmen yavaş indirdiğini düşünüyorum. Dediğim gibi 0 byte a kadar düşüyor sürekli oralarda devam ediyor sorun sizce nedir?
İnternet hız testi yaptım Speedtest üzerinden sonuçlar;
İndirme: 404,73
yükleme: 938,81
gecikme: 1ms.
Not:
- Ülke değiştirme.
- Kapa aç.
- Ön belleği temizle.
- Steam yeniden kurma.
- Bilgisayarı yeniden başlatma
Gibi şeyleri denedim düzelme olmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün 35 Mbps pakete yükselttim ve modem değiştirdim. Sorunum değişimden sonra düzeldi.

Öncelikler merhabalar;
Bu sorunu uzun zamandır yaşıyorum Steam üzerinden oyun indirecektim fakat internetimde herhangi bir sorun olmamasına rağmen 0 byte indirme yapıyor bazen 40 mb/s kadar çıkıyor 10-15 mb/s arası indirme yapıyor ama internet hızı cok iyi olmasına rağmen yavaş indirdiğini düşünüyorum. Dediğim gibi 0 byte a kadar düşüyor sürekli oralarda devam ediyor sorun sizce nedir?
İnternet hız testi yaptım Speedtest üzerinden sonuçlar;
İndirme: 404,73
yükleme: 938,81
gecikme: 1ms.
Not:
- Ülke değiştirme.
- Kapa aç.
- Ön belleği temizle.
- Steam yeniden kurma.
- Bilgisayarı yeniden başlatma.
Gibi şeyleri denedim düzelme olmadı.

Görev yöneticisinden diagtrack durdurmayı da demedim etkisi gene yok.
Disk kullanımı ile alakalı olabilir. Herhangi bir indirme sırasında disk kullanımı ne durumda? Disk kullanımı çok aşırı düşerse indirme de düşecektir.

SSD'ye yüklüyorum zaten 250 MB/s okuma 500mb/s yazma var ve görev yöneticisinden kontrol ettim arka planda çalışan ekstra bir şey yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı