S Sovereign0 Hectopat Katılım 10 Aralık 2017 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2019 #1 Öncelikle merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 2 haftadır Steam'da oyun indirme sorunu yaşıyorum. Ne zaman bir şey indirsem direkt 0 byte'a düşüyor. Forumlarda gördüğüm çözümleri denedim indirme bölgesini değiştirdim, DNS değiştirdim ve bunlar gibi her şeyi yaptım fakat çözülmedi. En sonunda format attım gene aynı, bu sorunu nasıl çözerim?
Öncelikle merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 2 haftadır Steam'da oyun indirme sorunu yaşıyorum. Ne zaman bir şey indirsem direkt 0 byte'a düşüyor. Forumlarda gördüğüm çözümleri denedim indirme bölgesini değiştirdim, DNS değiştirdim ve bunlar gibi her şeyi yaptım fakat çözülmedi. En sonunda format attım gene aynı, bu sorunu nasıl çözerim?
Uton Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ağustos 2013 Mesajlar 9.116 Makaleler 3 Çözümler 38 9 Mayıs 2019 #2 Steam önbelleğini temizlerseniz sorununuz çözülür büyük ihtimal. Çözülmezse şuradaki tick'i kaldırın: Artı 0 Eksi
Steam önbelleğini temizlerseniz sorununuz çözülür büyük ihtimal. Çözülmezse şuradaki tick'i kaldırın:
KS KS S Sovereign0 Hectopat Katılım 10 Aralık 2017 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2019 #3 Maalesef çözmedi başka bir öneriniz var mı ? Artı 0 Eksi
Josefenes Decapat Katılım 11 Mayıs 2019 Mesajlar 1 11 Mayıs 2019 #4 Hocam bu sorunu nasıl çözdünüz,çözdünüz mü? Artı 0 Eksi
KS KS S Sovereign0 Hectopat Katılım 10 Aralık 2017 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2019 #5 Josefenes dedi: Hocam bu sorunu nasıl çözdünüz,çözdünüz mü? Genişletmek için tıkla... Yok çözemedim maalesef. Artı 0 Eksi
Josefenes dedi: Hocam bu sorunu nasıl çözdünüz,çözdünüz mü? Genişletmek için tıkla... Yok çözemedim maalesef.
A AfyonluKeşiş Hectopat Katılım 29 Nisan 2018 Mesajlar 11 11 Mayıs 2019 #6 Sorun bir düzeliyor bir devam ediyor. Sorunun steam sunucularından kaynaklandığını düşünüyorum. Son düzenleme: 11 Mayıs 2019 Artı 0 Eksi
KS KS S Sovereign0 Hectopat Katılım 10 Aralık 2017 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2019 #7 AfyonluKeşiş dedi: Sorun bir düzeliyor bir devam ediyor. Sorunun steam sunucularından kaynaklandığını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... İnternet Hızlarımız nerdeyse aynı Türk Telekomun 50mbps paketini kullanıyorum bende. Arkadaşlar sorunu çözdüm şöyle çözdüm. Modemi arkadaki küçük tuştan resetleyince sorun çözüldü. Sovereign0 dedi: İnternet Hızlarımız nerdeyse aynı Türk Telekomun 50mbps paketini kullanıyorum bende. Genişletmek için tıkla... Sorun çözüldü. Modemi arkadaki küçük tuştan resetleyince sorun çözüldü. Son düzenleme: 12 Mayıs 2019 Artı 0 Eksi
AfyonluKeşiş dedi: Sorun bir düzeliyor bir devam ediyor. Sorunun steam sunucularından kaynaklandığını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... İnternet Hızlarımız nerdeyse aynı Türk Telekomun 50mbps paketini kullanıyorum bende. Arkadaşlar sorunu çözdüm şöyle çözdüm. Modemi arkadaki küçük tuştan resetleyince sorun çözüldü. Sovereign0 dedi: İnternet Hızlarımız nerdeyse aynı Türk Telekomun 50mbps paketini kullanıyorum bende. Genişletmek için tıkla... Sorun çözüldü. Modemi arkadaki küçük tuştan resetleyince sorun çözüldü.