Steam 10 TL oyun önerisi

Merhaba arkadaşlar Steam'da en fazla 10 TL'ye oyun alacağım. Kardeşime boş zamanlarında oynasın diye alıyorum. Indie yapım platform tarzı bulmacalı oyunlar önceliğimdir. Teşekkürler.
Bir kaç gün önce Portal paketi 3tl civarı idi.İndirimi bekleyebilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar Steam'da en fazla 10 TL'ye oyun alacağım. Kardeşime boş zamanlarında oynasın diye alıyorum. Indie yapım platform tarzı bulmacalı oyunlar önceliğimdir. Teşekkürler.
Platformun kralıdır hollow knight bilgin olsun ayrıca platform oyununa dramatik senaryoyu çok güzel yedirmişler ve bulmaca tarzı quest lerde bulunuyor
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Epicgame üyeliği oluşturun şu anda zaten sanıyorum 3 oyun ücretsiz ve haftanın belirli bir günün de de vermeye devam ediyor, en azından bundan önce veriyordu.

@kızgın-muz oyun 24 lira bütçemi aşıyor keşke video linki atacağına önce oyunun fiyatına baksaydın :(

@Berkay4154 fiyatı fazla ama oyun güzele benziyor indirimlerde kesin alırım.

@develerium o var zaten bende.

@Zgrrs şu an Epic'de beleş oyun yok sanırım göremedim ama sayende aylardır beleş oyunları topladığım kütüphanemi fark ettim ordaki oyunlar işimi görür teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı