Steam 100 TL yuklenirse 100 dolar mı olacak?

-
Arkadaşlar her olasiligi dusundum, cok kafa patlattim ve bu sonuca vardim. Birazdan Steam cuzdanima 100 TL ekleyecegim, birkaç saat sonrasinda bir bakmisim 100 dolar olacak. Siz olmayacagini soyluyorsunuz fakat yaniliyorsunuz. Size kanitlayacagim! 😈😈
hocam inşallah olur

Beynimizin %100'ünü kullanırsak ne mi olur ;

Arkadaşlar her olasiligi dusundum, cok kafa patlattim ve bu sonuca vardim. Birazdan Steam cuzdanima 100 TL ekleyecegim, birkaç saat sonrasinda bir bakmisim 100 dolar olacak. Siz olmayacagini soyluyorsunuz fakat yaniliyorsunuz. Size kanitlayacagim! 😈😈

10051HaberGenel1o.png

Tam değişeceği saniyede yatırırsan belki %0.0001 ihtimalle bug oluşup dolar olarak geçer.

Tam değişeceği saniyede yatırırsan belki %0.0001 ihtimalle bug oluşup dolar olarak geçer.

Bir ihtimal sizinki olur hocam. Ama yüksek ihtimalle Türkiye sunucularını kapatabilir konu sahibinin dediği şey gibi bir şey olursa (kendi fikrim).

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı