Steam 110 TL oyun tavsiyesi

Arkadaslarinla oynayacaksan her turlu alınır.
Arkadaşın yoksa oynayacak ben kendimden yola çıkarak söylüyorum sıkılırdım. Battle royale sevmiyorum ben.
Bence bir Apex deneyerek tek başına Battle royale oynamak zevkli mi test et sonra PUBG geçebilirsin.

Önceki hesabımda test ettim arkadaşım var ve tekli olsam da 2 3 el atıp çıkabilecğim bir oyun olabilir.
 
Arkadaşlar 110 TL'ye 2-3 tane oyun tavsiyesi verirseniz sevinirim. Ve sizce PUBG halen alınabilir mi? (Önceki konular başka hesaptan)
Eğerki sistemin yeterli düzeydeyse kesinlikle Rust öneririm eğerki arkadaşın varsa şiddetle öneririm ama yoksada solo olarak da oynayabilirsin çok eğlenceli bir oyundur ama zordur biraz ona göre oynamasını öğrenmen lazım ben sadece eğlenmek istiyorum diyorsan garry's mod öneririm mesela ama eğerki ben oyunu öğrenirim işte silah spraylerini hallederim dersen indirimde yada indirimsiz direk çekebilirsin Rust'ı
 
Eğer ki sistemin yeterli düzeydeyse kesinlikle Rust öneririm eğer ki arkadaşın varsa şiddetle öneririm ama yoksada solo olarak da oynayabilirsin çok eğlenceli bir oyundur ama zordur biraz ona göre oynamasını öğrenmen lazım ben sadece eğlenmek istiyorum diyorsan garry's mod öneririm mesela ama eğer ki ben oyunu öğrenirim işte silah spraylerini hallederim dersen indirimde ya da indirimsiz direk çekebilirsin Rust'ı.

Arkadaşım yok, ve Rust sevebileceğim tarzda bir oyun olmayabilir. Sistemim yetiyor.
 
Önceki hesabımda test ettim arkadaşım var ve tekli olsam da 2 3 el atıp çıkabilecğim bir oyun olabilir.


Dediğim gibi bir noktadan sonra zevk meselesine dönüyor, hala çok oyuncusu olan bir oyun ve grafik ve silah mekanikleri açısından gerçekci bir oyun olduğu için seni mutlu edeceğini düşünüyorsan al bence. Ben yıllar sonra başladığım oyunlar oldu ve gayet de eğlendim.
 
Ben FPS sevdiğim için Rainbow Six Siege, İnsurgency, İnsurgency Sandstorm, Totally Accurate Battle Grounds (TABG), arkadaşlarınız varsa Human Fall Flat, Gang Beast, Overcooked 2 alabilirsiniz. Hangisini severseniz onu alın. Ücretsiz isterseniz Apex Legends, Warzone öneririm.
 

Geri
Yukarı