Steam 3. parti siteleri bağlamak güvenli mi?

Kara Elf

Hectopat
Merhaba Paladins eski hesabıma girebilmem için Steam hesabımı bağlamam gerekiyor ama bu güvenli mi ve ileride hesabı tekrardan bağlı sistemden çıkartabilir miyim? Yardımcı olanlara teşekkür ederim şimdiden.

332.jpg

Güvenli. Site linkini kontrol edin eğer steamcommunity.com değilse fake olabilir.

Evet arkadaşımın Steam hesabı bu yüzden çalınmıştı, hesabını aldıda korkmadı değil, bu konuda Steam desteği çok takdir ediyorum.

Benim de başıma gelmişti. Scam yemiştim ve hesabın e postası değişmişti. Bundan sonra hep dikkat ediyorum. Steam destek zaten 1 gün içerisinde hesabın şifresini yenileyip bana vermişti.

Size bir tüyo vereyim. Bir siteye giriş yapmadan önce tarayıcı üzerinden Steam hesabınıza giriş yapın. Bu işlemden sonra giriş yapmak istediğiniz siteye girin ve oturum açın. Eğer site direkt otomatik olarak hesabınıza bağlanırsa bilin ki güvenilir bir site.

Sizden ekstra giriş yapmanızı ve mobil kimlik doğrulayıcısını talep ederse arkanıza bakmadan kaçın.

Bu tür sitelerin %99,9'u sahte. Giriş yaparken iki kere düşünün.

Bu sitelere giriş yaparken hesap bilgileriniz paylaşılmıyor fakat API anahtarı oluşturuluyor. Bahsettiğim türdeki sitelerde bazı durumlarda API anahtarı yüzünden hesabınızda istenmedik hareketlilikler meydana gelebiliyor. Bu yüzden giriş yaptığınız sitelere dikkat etmeniz gerek.

Bu sitelere giriş yaparken hesap bilgileriniz paylaşılmıyor fakat API anahtarı oluşturuluyor. Bahsettiğim türdeki sitelerde bazı durumlarda API anahtarı yüzünden hesabınızda istenmedik hareketlilikler meydana gelebiliyor. Bu yüzden giriş yaptığınız sitelere dikkat etmeniz gerek.
Hocam bağladığım siteleri kontrol edebileceğim bir yer var mı veya kaldırma şansım var mı acaba?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı