Steam 3. Parti Siteler

Makaleler
15
Daha fazla  
Merhabalar,
Dün Steam hesabımda kardeşim CSGO oynarken biri arkadaşlık isteği göndermiş ve kardeşim kabul ettiği an ingilizce mesaj gelmiş. Mesajda Bayonet Doppler Factory New kazandınız. Hediyenizi almak için wtfskins.net sitesine girip şu kodu kullanıp giriş yapabilirsiniz yazıyordu. Bir de grup linki atmışlar kullanıcıların, yorum yapanların envanterine bakıp gerçek olduğunu kanıtlamak için falan. Her neyse kardeşim sağolsun siteye steamle giriş yapmış, Steam guard kodunu falan da girmiş. Sitede görünürde birşey yokmuş.( Çökmüş site görünümlü) Ben de öğrenir öğrenmez hesabın şifresini değiştirdim. Envanterime de baktım herhangi bir kaybım yok. Sorum şu: İleride envanterimle ilgili bir sorun yaşar mıyım ya da VAC yasaklaması gibi bir şey mümkün mü? Ne de olsa hırsıza kilit dayanmaz ve kimse kimseye bedavadan pahalı bir oyun içi eşya vermez.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı