Steam $5.00 USD Barajını 12.50 TL İle Geçme Yolu

Makaleler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 6700 XT, Ryzen 5 5600, GoodRam 8x2 GB DDR4 3600 MHz, Gigabyte A520 M-K V2, 1 TB Kioxia G2 M.2, 1 TB Seagate Firecuda 120 Sata SSD, Bitfenix Formula Gold 650 Watt, Bitfenix Apollo
Merhaba, bügün yan hesabıma 30 TL yükleyecektim ki yanlışlıkla birşey buldum. Bu herkesin işine yarayabilir. Çünkü yan hesap açıp Smurf hesabı yapabilirsiniz bu sayede kolayca. Steam'e mobil ödeme ile 10 TL yükledim, aslında 12.50 TL yükleyecektim fakat Steam özel yükleme miktarlarına sahip olmadığı için 10 TL yükledim, sonra 2.70 TL mobil ödeme ile oyun alıp iade edecektim. Fakat yanlışlıkla 2.70 TL'ye bir oyun aldım. Sonra ona iade işlemi başlattım, çünkü mobil ödeme ile almadı. Steam cüzdanımdan 2.70 TL çekti, cüzdanımda ise 7,30 TL kaldı. Bende 10 TL'lik bir oyun aldım ve üstünü Mobil ödeme ile kapatıp iade ettim. Bu sayede 12.50 TL ile $3.42 USD'ye geldim. İade ettiğim oyunların paraları gelince aynı işlemi farklı oyunlar üzerinde yapacağım ve olacak. Fakat farklı fiyatlarda oyunlar almak gerekiyor sanırım. Şuan ki alacağım oyun 12.50 TL onu alıp üstünü tamamlamış olacağım. Çünkü dolar kuru fiyatıyla şuan $5.00 USD=29,36 TL fakat değişkenlik gösterdiği için Steam 30 TL'ye kilitlemiş galiba. Dediğim yolu yaparak deniyebilirsiniz. Şuan iade paralarını bekliyorum ki iade paraları en geç 3-4 gün içersinde geliyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı