reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.477 Çözümler 775 30 Mart 2019 #21 Bu yazılımdan dolayı kimse yasaklama almadı, kara listeye alınana kadar da almayacak. Valve başarımları sallamıyor.
Bu yazılımdan dolayı kimse yasaklama almadı, kara listeye alınana kadar da almayacak. Valve başarımları sallamıyor.
Onur Altuğ Sever Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 15.545 Makaleler 151 Çözümler 60 Yer Çengelköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524428124 30 Mart 2019 #22 Mersinli33 dedi: Arada bir kart da düşürüyor bilginiz olsun. Bana Archi Steam Farm'ın 5 saatte düşüremediği bi kartları bu program düşürdü. Şansınıza bağlı ama. Genişletmek için tıkla... Evet, kısa süre zarfında peş peşe 2-3 kart düşürdüğü oluyor.
Mersinli33 dedi: Arada bir kart da düşürüyor bilginiz olsun. Bana Archi Steam Farm'ın 5 saatte düşüremediği bi kartları bu program düşürdü. Şansınıza bağlı ama. Genişletmek için tıkla... Evet, kısa süre zarfında peş peşe 2-3 kart düşürdüğü oluyor.
Vito Skaletta Kilopat Katılım 23 Aralık 2018 Mesajlar 879 Çözümler 5 Yer Türkiye 5 Kasım 2019 #23 Kusura bakmayın hortlatacağım. Bugün itibari durumlar nedir tehlike var mı? Banlanan oldu mu? Kütüphanemde oynamak istemediğim çöp oyunlar vardı, kartlarını düşürmüştüm şimdi de SAM sayesinde oynamış gibi yapayım dedim tehlike yoksa tabi.
Kusura bakmayın hortlatacağım. Bugün itibari durumlar nedir tehlike var mı? Banlanan oldu mu? Kütüphanemde oynamak istemediğim çöp oyunlar vardı, kartlarını düşürmüştüm şimdi de SAM sayesinde oynamış gibi yapayım dedim tehlike yoksa tabi.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.477 Çözümler 775 5 Kasım 2019 #24 Vito Skaletta dedi: Bugün itibari ile durumlar nedir. Tehlike var mı? Genişletmek için tıkla... Hiçbir sorun yok. Eğer %100 emin olmak istiyorsanız VAC korumasına sahip olan oyunlarda kullanmazsınız. Böylece şüphelenmenize de gerek kalmaz. Gerçi ben zamanında onu da yapmıştım. Bug'da kalan bir başarımı açmak için kullanmıştım, dört sene geçti hâlâ yasaklama falan almadım.
Vito Skaletta dedi: Bugün itibari ile durumlar nedir. Tehlike var mı? Genişletmek için tıkla... Hiçbir sorun yok. Eğer %100 emin olmak istiyorsanız VAC korumasına sahip olan oyunlarda kullanmazsınız. Böylece şüphelenmenize de gerek kalmaz. Gerçi ben zamanında onu da yapmıştım. Bug'da kalan bir başarımı açmak için kullanmıştım, dört sene geçti hâlâ yasaklama falan almadım.
Vito Skaletta Kilopat Katılım 23 Aralık 2018 Mesajlar 879 Çözümler 5 Yer Türkiye 5 Kasım 2019 #25 reptile dedi: Hiçbir sorun yok. Eğer %100 emin olmak istiyorsanız VAC korumasına sahip olan oyunlarda kullanmazsınız. Böylece şüphelenmenize de gerek kalmaz. Gerçi ben zamanında onu da yapmıştım. Bug'da kalan bir başarımı açmak için kullanmıştım, dört sene geçti hâlâ yasaklama falan almadım. Genişletmek için tıkla... Ona dikkat ettim, CS:GO ve TF2 gibi oyunlara yapmadım fakat Dirt Rally oyununda VAC koruması olduğu sonra farkettim inşallah sorun çıkmaz.
reptile dedi: Hiçbir sorun yok. Eğer %100 emin olmak istiyorsanız VAC korumasına sahip olan oyunlarda kullanmazsınız. Böylece şüphelenmenize de gerek kalmaz. Gerçi ben zamanında onu da yapmıştım. Bug'da kalan bir başarımı açmak için kullanmıştım, dört sene geçti hâlâ yasaklama falan almadım. Genişletmek için tıkla... Ona dikkat ettim, CS:GO ve TF2 gibi oyunlara yapmadım fakat Dirt Rally oyununda VAC koruması olduğu sonra farkettim inşallah sorun çıkmaz.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.477 Çözümler 775 5 Kasım 2019 #26 Muhtemelen çıkmaz da, yine de eşeği sağlam kazığa bağlamak lazım SAM oyun dosyalarına müdahale etmiyor. O yüzden fazla dert etmiyorum. Yoksa çoktan kafama vurmuşlardı
Muhtemelen çıkmaz da, yine de eşeği sağlam kazığa bağlamak lazım SAM oyun dosyalarına müdahale etmiyor. O yüzden fazla dert etmiyorum. Yoksa çoktan kafama vurmuşlardı
Ahmet Akbulut Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2015 Mesajlar 1.118 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Kasım 2019 #27 Valla ben bir ara baya kullanıyordum. Ban yemedim, özellikle TF2 başarımları için tavsiye ederim ve evet resmi değil, yasaklanma ihtimaliniz var.
Valla ben bir ara baya kullanıyordum. Ban yemedim, özellikle TF2 başarımları için tavsiye ederim ve evet resmi değil, yasaklanma ihtimaliniz var.
Vito Skaletta Kilopat Katılım 23 Aralık 2018 Mesajlar 879 Çözümler 5 Yer Türkiye 5 Kasım 2019 #28 reptile dedi: Muhtemelen çıkmaz da, yine de eşeği sağlam kazığa bağlamak lazım SAM oyun dosyalarına müdahale etmiyor çünkü. O yüzden fazla dert etmiyorum. Yoksa çoktan kafama vurmuşlardı Genişletmek için tıkla... Diyelim ki BAN geldi bu sadece ilgili oyunu mu etkiliyor? Steam hesabına kısıtlama vs gelmiyor değil mi?
reptile dedi: Muhtemelen çıkmaz da, yine de eşeği sağlam kazığa bağlamak lazım SAM oyun dosyalarına müdahale etmiyor çünkü. O yüzden fazla dert etmiyorum. Yoksa çoktan kafama vurmuşlardı Genişletmek için tıkla... Diyelim ki BAN geldi bu sadece ilgili oyunu mu etkiliyor? Steam hesabına kısıtlama vs gelmiyor değil mi?
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.477 Çözümler 775 8 Kasım 2019 #29 Steam Destek :: VAC yasaklaması aldım support.steampowered.com Şurada belirtilen oyunlar dışında aldığın her yasaklama sadece o oyunu etkiler. Onun dışında hesaba kısıtlama falan gelmez.
Steam Destek :: VAC yasaklaması aldım support.steampowered.com Şurada belirtilen oyunlar dışında aldığın her yasaklama sadece o oyunu etkiler. Onun dışında hesaba kısıtlama falan gelmez.
Gripex Megapat Katılım 27 Mart 2014 Mesajlar 918 Yer Niffelheim Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2019 #30 Arkadaşlan ban yiyen oldu mu?