Steam Achievement Manager/SAM.Picker Rehberi

Yasaklanma almayacağından emin olanlar, Team Fortress 2 gibi başarım odaklı item düşen oyunlarda deneyebilir.

Bu tip programları hesabına değer verenler kullanmamalı. Özellikle bu çok saçma. Adı üstünde ''başarım'', hile yaparak açmak çok enteresan. Eğer ki bir başarımı açmak istiyorsan verilen görevi yapacaksın. Bu anca kendini kandırma oluyor.

Ben artık Türk ve Rus gördüğümde oyunda çıkıyorum, ya hile ya trollük, ya bağırıp çağırma vs illa ki bir şey yapıyorlar.
Şimdi ne gerek var böyle bir şeye ? Hep emek vermeden, yetenek kullanmadan birilerinin önüne geçme kaygısındayız.
Deme öyle Ruslara ya, Ruslar iyi insanlardır. Benim yüzlerce Rus arkadaşım var CS:GO'dan tanıştığım. CS:GO Oynadığım aralar Ruslar ile oyun girerdik, her Türk-Rus karşılaşmasında arayı kızıştıran taraf Türkler olurdu. 🤣

Deme öyle Ruslara ya, Ruslar iyi adamlardır. Benim yüzlerce Rus arkadaşım var CS:GO'dan tanıştığım. CS:GO Oynadığım aralar onlar ile oyun girerdik, her Türk-Rus karşılaşmasında arayı kızıştıran taraf Türkler olurdu. 🤣
Aynı fikirde değiliz maalesef oyunlarda en çok hile yapanların Ruslar sonra Türkler olduğunu düşünüyorum. Bir de Ruslarda çok karşılaştığım bir şey var inatla Rusça konuşuyorlar, İnglizce server'da bağıra bağıra. Kötü niyetten değil her zaman adam bana oyunla ilgili bir şey anlatmaya çalışıyor, Rusça bilmiyorum, ingilizce konuş lütfen dememe rağmen devam ediyor, bazıları ingilizceyi duyar duymaz küfür ediyor. İlginçler :)

Arkaplan çok hoşuma gitti. Upload etme şansın veya linki varsa atabilir misin?
Boyutu 1 MB'dan büyük olduğu için foruma yükleyemiyorum. Buradan indirdim: http://wallpaperswide.com/skull_and_bones_2018_video_game-wallpapers.html

Şimdi ne gerek var böyle bir şeye? Hep emek vermeden, yetenek kullanmadan birilerinin önüne geçme kaygısındayız.
Bununla kimsenin önüne geçmiyorsun. ZUP gibi harf içeren Başarımlara sahip oyunlar var, profilinde Başarım Vitrini oluşturup harfler ile isim yazabiliyorsun. Bu gibi kozmetik işe yarıyor. Bugüne kadar benim Başarımım seninkinden fazla diyen ben görmedim.

Boyutu 1 MB'dan büyük olduğu için foruma yükleyemiyorum. Buradan indirdim: http://wallpaperswide.com/skull_and_bones_2018_video_game-wallpapers.html

Bununla kimsenin önüne geçmiyorsun. ZUP gibi harf içeren Başarımlara sahip oyunlar var, profilinde Başarım Vitrini oluşturup harfler ile isim yazabiliyorsun. Bu gibi kozmetik işe yarıyor. Bugüne kadar benim Başarımım seninkinden fazla diyen ben görmedim.
Önüne geçmek terimini genel olarak kullandım, konu için değil.

Aynı fikirde değiliz maalesef oyunlarda en çok hile yapanların Ruslar sonra Türkler olduğunu düşünüyorum. Bir de Ruslarda çok karşılaştığım bir şey var inatla Rusça konuşuyorlar, İnglizce server'da bağıra bağıra. Kötü niyetten değil her zaman adam bana oyunla ilgili bir şey anlatmaya çalışıyor, Rusça bilmiyorum, ingilizce konuş lütfen dememe rağmen devam ediyor, bazıları ingilizceyi duyar duymaz küfür ediyor. İlginçler :)
Dediğinize tek Rus ile karşılaştığınızda hak veririm, takımda 3-4 Rus varsa tabii Rusça konuşacak adamlar 🤣

Tabii, tek bir Rus'un bütün takımı sinirden deliye döndürmesi de ayrı konu 😂🤣

Dediğinize tek Rus ile karşılaştığınızda hak veririm, takımda 3-4 Rus varsa tabii Rusça konuşacak adamlar 🤣

Tabii, tek bir Rus'un bütün takımı sinirden deliye döndürmesi de ayrı konu 😂🤣
Mesela Arma 3 King of the hill oynuyorum herkes İngilizce konuşurken Ruslar inatla Rusça konuşuyor. CS de aynı şekilde. Neyse ki artık kendi serverlarında takılıyorlar genelde :)

Bi türlü %98'i geçemedim. 😢
Q.jpg

Mesela Arma 3 King of the hill oynuyorum herkes İngilizce konuşurken Ruslar inatla Rusça konuşuyor. CS de aynı şekilde. Neyse ki artık kendi serverlarında takılıyorlar genelde :)
Evet olabiliyor. Sandbox sunucularında gayet kibar insanlar aslında, Ruslar ile konuşarak haritayı turladığımız oluyor. Ama bir kere küfür etmeye başlarsa sonu gelmiyor 😅

Technopat Haberler

Geri
Yukarı