var mı sıkıntı beyler ben de kullanmak istiyorum.

Bu yazılımdan dolayı kimse yasaklama almadı, kara listeye alınana kadar da almayacak.

Valve başarımları sallamıyor.

SAM yüzünden VAC yasaklamasi alan bir kisi bile yok.

Kisacasi degisen bir sey yok.

Olmuyor oyunlar gözükmüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam Spring Cleaning Event için kullanabileceğiniz program. Başarım kasmadan, oyunu açıp geri kapatınca işinizi görecektir.

Arkadaşlar, herkese selamlar. Benim bu programda acemiliğimden dolayı hata yaptığım bir konu hakkında bilgi vermek için yazıyorum. Ben normalde şimdiye kadar bu SAM'i hiç kullanmamıştım. Ancak bugün Please Don't Touch Anything 3D isimli oyunu normal bir şekilde tüm başarımları oyunu oynayarak ve tek tek açarak bitirdim. Ancak normalde tüm başarımları açınca oyunun en son bir başarım daha vermesi gerekiyordu ama vermedi. Ben de Steam'de %100'ler şeklinde bitirdiğim oyunları ayrıca koleksiyon yaptığım için bu olay kafama takıldı ve ilk defa bugün SAM'i kullanıyım dedim. SAM'i açıp oyunun simgesine tıkladığımda beklediğim gibi sadece o açılmayan başarımın yanında işaret yoktu, diğerlerinin tamamında vardı. Ancak ben tabii bilmediğim için tüm işaretleri kaldırıp sadece açılmayan başarıma işaret koydum ve Commit Changes dedim. Bunu yapmaktaki amacım diğer başarımları da SAM tekrardan değiştirmesin diyeydi. Ama tabii böyle diyince ne oldu? O başarım açıldı ama bu sefer Steam'de diğer tüm başarımlar gitti. Hepsi farklı saatlerde açılmış olan başarımların tamamı iptal oldu. Meğer zaten açık olan başarımların yanındaki işareti kaldırmadan açık olmayanlara da işaret ekleyip Commit Changes demek gerekiyormuş. Ben de tekrar %100 yapabilmek için onları da SAM ile açmak zorunda kaldım. Şu an tüm başarımlar aynı saat gözüküyor. Yani siz de benim gibi tüm başarımlar için değil de açılmayan ya da açamadığınız 1 2 başarım için programı kullanacaksanız buna dikkat edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…