Steam açılmıyor Update ekranında kalıyor

• Konuyu başlatan NotCry
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 2.253

NotCry

Picopat
Arkadaşlar, PUBG'yi indirdim PC'yi kapattım tekrar açtım, PUBG'yi açayım dedim Steam böyle kalıyor. Hiçbir şekilde açılmıyor.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    2,5 KB · Görüntüleme: 118
Son düzenleyen: Moderatör:
Yaptım reis olmuyor :/
Ben bu hata ile çok uğraştım, çok araştırdım, forumlar açtım ama nafile en son format atmak zorunda kaldım. Bilgisayarı baştan aşşağı bir virüs taraması yapar mısın? Karpersky veya Microsoft Security Essentials kullanabilirsin.

Ben bu hata ile çok uğraştım, çok araştırdım, forumlar açtım ama nafile en son format atmak zorunda kaldım. Bilgisayarı baştan aşağı bir virüs taraması yapar mısın? Karpersky veya Microsoft Security Essentials kullanabilirsin.

Yeni format attım ya :D
Ben bi format atayım ozaman yine yapcak bişey yok.

Bu konuda birisi modeme reset attığında düzeldiğini yazmış. Denemekte fayda var.
Yok bi çözüm olmadı :/
Arkadaşlar hallettim ben D'ye kurmuştum D diski gözüküyor ama Boot ekranında gözükmüyor o yüzden oluyormuş SATA kablosunu çıkarttım taktım düzeldi. Teşekkür ederim

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı