Çözüldü Steam Yukleme ekranında kalıyor ve açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

muhammedst_35

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar Steam'ı açınca yükleme ekranında takılıp kalıyor ne yapabilirim?

Ekran görüntüsü 2024-09-15 150935.png

Çözüm
Görev Yöneticisi'nden Steam'i tamamen kapatın. C:\Program Files (x86)\Steam yoluna giderek userdata klasörünü bulun ve silin. Daha sonra bilgisayarınızı yeniden başlatıp Steam'i açın.

Dün aynı sorunu yaşayan birine bu çözümü önerdim ve işe yaradı, siz de deneyebilirsiniz.

Hocam tavisyeniz için teşekkür ederim sorunu çözdüm Steam'i silmedim ve gidip tekrar indir ve kur yapınca olay çözüldü.
Görev yöneticisinden Steam'i tamamen kapatın. C:\Program Files (x86)\Steam yoluna giderek userdata klasörünü bulun ve silin. Daha sonra bilgisayarınızı yeniden başlatıp Steam'i açın.

Dün aynı sorunu yaşayan birine bu çözümü önerdim ve işe yaradı, siz de deneyebilirsiniz.

Görev Yöneticisi'nden Steam'i tamamen kapatın. C:\Program Files (x86)\Steam yoluna giderek userdata klasörünü bulun ve silin. Daha sonra bilgisayarınızı yeniden başlatıp Steam'i açın.

Hocam tavisyeniz için teşekkür ederim sorunu çözdüm Steam'i silmedim ve gidip tekrar indir ve kur yapınca olay çözüldü.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı