Çözüldü Steam açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

M3HM3TY

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba, daha düne kadar bir sorun yoktu ama şu an hiçbir türlü açılmıyor, yüklü oyunlara tıklıyorum açılmıyor. Steam'i exe olarak çalıştırdım güncelleme ekranı geldi sonra yine açılmadı, yeniden başlattım olmadı. Silmeden bir çözmenin yolu var mı? Yüklü oyunlarım var silmek istemiyorum.

Steam'in dosya konumundan "vstdlib_s64.dll" dosyasını silin. Steam kendini yeniden güncelleyecek.

@ardanoir kral şu anda aynı sorunu bende yaşıyorum dediğini yaptım dediğin gibi Steam kendini güncelledi ama benim sorunum Steam görev yöneticisinde açılıyor ama ne önüme giriş ekranı ne de yükleme ekranı geliyor bir sürü yere baktım özelliklerden uyumluluk sorunu mu dersin senin değin dosyamı dersin yetmedi silip tekrar yükledim yine olmadı kesin bir çözümü yok mu bunun.

@ardanoir kral şu anda aynı sorunu bende yaşıyorum dediğini yaptım dediğin gibi Steam kendini güncelledi ama benim sorunum Steam görev yöneticisinde açılıyor ama ne önüme giriş ekranı ne de yükleme ekranı geliyor bir sürü yere baktım özelliklerden uyumluluk sorunu mu dersin senin değin dosyamı dersin yetmedi silip tekrar yükledim yine olmadı kesin bir çözümü yok mu bunun.
Sistemin nedir? Ayrı bir konu açarsan daha iyi olur.

Sistemin nedir? Ayrı bir konu açarsan daha iyi olur.

Sistem;
"Anakart": MSI A320M Pro VD/S
"İşlemci": AMD Ryzen 5 4500.
"Ekran kartı": MSI GeForce RTX 3050 6G.
"RAM": 2x8 GB G.Skill Ripjaws V 3200 MHz DDR4 CL16.
"SSD": HyperX Fury 3D 120 GB.
"Hard disk": Toshiba MQ01ABD100.

Senin dediğin gibi "vstdlib_s64.dll" dosyasını sildim kendi kendine tekrar güncelledi ama yine bir işe yaramadı komple sildim tekrar yükledim yine çözüm olmadı yönetici olarak çalıştırdım yine işe yaramadı daha önce böyle bir sorun yoktu Steam yanlışlıkla C ye kurulmuş ilk kurduğum zaman, sadece C de klasörü D ye attım ondan sonra böyle oldu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı