TheKean Hectopat Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 57 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Nisan 2020 #1 Steam açılmıyor. Giriş yapıyorum ve ardından bağlanılan Steam hesabı***** diyor ama Steam gelmiyor kapanıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Nisan 2020
Steam açılmıyor. Giriş yapıyorum ve ardından bağlanılan Steam hesabı***** diyor ama Steam gelmiyor kapanıyor.
Daryl1dx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Kasım 2018 Mesajlar 3.169 Makaleler 1 Çözümler 21 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Nisan 2020 #2 Başlat/Çalıştır "msconfig" yazıp hizmetler kısmından Steam tikli olup olmadığını kontrol edin. Eğer tik varsa tamamen silip tekrar kurmayı deneyın. Artı 0 Eksi
Başlat/Çalıştır "msconfig" yazıp hizmetler kısmından Steam tikli olup olmadığını kontrol edin. Eğer tik varsa tamamen silip tekrar kurmayı deneyın.
KS KS TheKean Hectopat Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 57 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Nisan 2020 #3 Hocam Tikliydi şimdi deniyorum açmayı sildim tekrar yükledim Açılmadı yine Artı 0 Eksi
Xlazer Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 380 8 Nisan 2021 #4 TheKean dedi: Steam açılmıyor. Giriş yapıyorum ve ardından bağlanılan Steam hesabı***** diyor ama Steam gelmiyor kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Görev Yöneticisinden Arka Plan İşlemlerine gelerek görevi sonlandır diyip tekrar açarsanız sorun çözülür veya bilgisayarı yeniden başlat Artı 0 Eksi
TheKean dedi: Steam açılmıyor. Giriş yapıyorum ve ardından bağlanılan Steam hesabı***** diyor ama Steam gelmiyor kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Görev Yöneticisinden Arka Plan İşlemlerine gelerek görevi sonlandır diyip tekrar açarsanız sorun çözülür veya bilgisayarı yeniden başlat