Steam aile paylaşımı nedir?

Ichoo

Hectopat
Benim bir hesabım VAC ban yedi sebepsiz yere ve ben VAC bansız bir hesaptan devam etmek istiyorum eğer aile paylaşımı açıp oyunlara oradan devam etsem o hesapta oyunlar var olarak mı gözükür ve sizce açmalı mıyım? Yani banlı hesaptan devam mı etmeliyim?

Sebepsiz yere VAC ban yemezsin.

Sebepsiz yere yemezsin VAC'ı. Asıl konuya gelirsek, hayır var olarak gözükmez kütüphanesini kullanırsınız ve her oyun aile paylaşımını da desteklemiyor.

Son oynananlarda gözükür mü?

Evet gözükür. Fakat oyunlarım sekmesinde gözükmeyecektir. Sadece kütüphanende "şu kişinin kütüphanesinden: Xxx " şeklinde gözükür.

1687175958038.png

Evet gözükür. Fakat oyunlarım sekmesinde gözükmeyecektir. Sadece kütüphanende "şu kişinin kütüphanesinden: Xxx " şeklinde gözükür.

Eki Görüntüle 1827343
sizce 2.bir hesap açıp yeni alıcağım oyunları orayamı almalıyım yokda vac banlı hesaptan devamı etmeliyim?
hesaptaki oyunlar:
Batman: Arkham Knight
RESIDENT EVIL 7
Emily Wants To Play
Left 4 Dead 2
DEVOUR
Tom Clancy's Rainbow Six Siege - Deluxe Edition
Grand Theft Auto V
fall guys
payday2
Battlefield™ 1 Revolution

sizce 2.bir hesap açıp yeni alıcağım oyunları orayamı almalıyım yokda vac banlı hesaptan devamı etmeliyim?
hesaptaki oyunlar:
Batman: Arkham Knight
RESIDENT EVIL 7
Emily Wants To Play
Left 4 Dead 2
DEVOUR
Tom Clancy's Rainbow Six Siege - Deluxe Edition
Grand Theft Auto V
fall guys
payday2
Battlefield™ 1 Revolution
benim hesabımda da VAC ban vardı 7 yıl geçtiğinde profilinde herkese görünür yazı siliniyor :D Ben hesabımı hiç bir zaman satmayacağım için yazınında umurumda olmadığı için devam etmiştim. Tamamen senin bileceğin bir konu. Aşırı derecede pahalı olmayan oyunlar var GTA V, Rainbow Six gibi oyunlar haricinde. Çok istiyorsan geçebilirsin ama.

Benim bir hesabım VAC ban yedi sebepsiz yere ve ben VAC bansız bir hesaptan devam etmek istiyorum eğer aile paylaşımı açıp oyunlara oradan devam etsem o hesapta oyunlar var olarak mı gözükür ve sizce açmalı mıyım? Yani banlı hesaptan devam mı etmeliyim?

Ban yeme sebebiniz o telefonla farklı bir hesaptan VAC yenme durumu olabilir ya da kendi hesabınızda kullandınız. Şahsen ben yeni hesap açmanızı öneririm keza çok da dolu bir kütüphaneniz yok.

Ban yeme sebebiniz o telefonla farklı bir hesaptan VAC yenme durumu olabilir ya da kendi hesabınızda kullandınız. Şahsen ben yeni hesap açmanızı öneririm keza çok da dolu bir kütüphaneniz yok.

Evet sadece bazı oyunlar pahalı

Benim hesabımda da VAC ban vardı 7 yıl geçtiğinde profilinde herkese görünür yazı siliniyor :D Ben hesabımı hiçbir zaman satmayacağım için yazınında umurumda olmadığı için devam etmiştim. Tamamen senin bileceğin bir konu. Aşırı derecede pahalı olmayan oyunlar var GTA V, Rainbow Six gibi oyunlar haricinde. Çok istiyorsan geçebilirsin ama.

Hesbaımı gizli yapma diye bir şey var mı eğer varsa açtğımda diyelim başka Online bir oyundan bir oyuncu oyundan profilme girdi VAC banı görür mü?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı