Steam Anketine Göre Kullanıcıların %40’ı Windows 11 Kullanıyor

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Steam Yazılım ve Donanım Anketi

Valve, aylık Steam yazılım ve donanım anketinin sonuçlarını açıkladı. Bazı raporlarda Windows 11’in küresel pazarda yaklaşık %27’lik bir paya sahip olduğu iddia ediliyor ancak oyun tarafında işler biraz farklı. Anket sonuçlarına göre ağustos 2023’te Windows 11 kullanıcı tabanında kayda değer bir artış yaşadı. Önümüzdeki ay iki yaşına girecek olan işletim sistemi bir önceki aya göre […]

Devamı: Steam Anketine Göre Kullanıcıların %40’ı Windows 11 Kullanıyor
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Sonunda Windows 11 artık ilgi görüyor :D Bence Windows 11'e geçmek için en iyi zaman, eskiye göre artık çok daha stabil.

Windows 10 RAM kullanımı 3.5 - 4 GB, dediğini yapıyor laf etmiyor.
Windows 11 RAM kullanımı 5 - 6 GB, sözünü dinlemiyor kafasına göre ayarlamalar ile güncellemeler yapıyor. Evet Windows 10'a geçmek için en iyi zaman :D

İlk betaya çıktığında geçtim, memnundum fakat bayağı sıkıntılar vardı. Sonra sıkıntılar çözüldü, şu an hiç problem yaşamıyorum. Fakat çok da eski sayılmayan bir laptopa kurduğumda çeşitli bir sürü sıkıntı çıkmıştı. Doğrusu tam oturmuş sayılmaz fakat iyi sisteminiz varsa geçilir.

Sonunda Windows 11 artık ilgi görüyor :D Bence Windows 11'e geçmek için en iyi zaman, eskiye göre artık çok daha stabil.
Dosya gezginini bile hâlâ düzeltemediler, windows 10'un dosya gezgini çok daha hızlı.

Windows 11'e geçtim ve çok rahatladım. Windows 10 eziyet gibi gelmeye başlamıştı ama güncel donanıma sahip olduğun için Windows 11 hem sorunsuz hem de daha yüksek performans verdi.

Çoğu kullanıcı bilinçsiz bir şekilde geçiyor zaten. Açılışta zibilyon tane güncelleme uyarısına görünce tilt olup: "iyi bari güncelleyeyim de kurtulayım." diye geçen sayısız sayıda kullanıcı mevcut.

İşletim sistemini optimize edip saçma sapan şeylerden kurtulmaya uğraşan kullanıcılar zaten Win10 kullanmaya devam edecekler benim gibi. Daha da ötesi Linux'e geçmek oluyor artık.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı