Windows 7 Professional internete girmiyor

• Konuyu başlatan Nusa
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 50

Nusa

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba, bugün bilgisayarıma Windows 7 Professional kurdum. Zar zor Wi-Fi driver'ını kurdum ama şu an hiçbir driver'a giremiyorum. Başka bir bilgisayardan Firefox, Chrome, Edge, Brave kurmayı denedim ancak hiçbirini kuramıyorum. Kendisinde otomatikman Internet Explorer var, bu da internet sorunu yazıyor. Proxy ayarlarını, tarih, saati filan her şeyi düzelttim ancak hâlâ tarayıcıya erişimim yok.

Merhaba, bugün bilgisayarıma Windows 7 Professional kurdum. Zar zor Wi-Fi Driver'ını kurdum ama şu an hiçbir Driver'a giremiyorum. Başka bir bilgisayardan Firefox, Chrome, Edge, Brave kurmayı denedim ancak hiçbirini kuramıyorum. Kendisinde otomatikman Internet Explorer var, bu da internet sorunu yazıyor. Proxy ayarlarını, tarih, saati filan her şeyi düzelttim ancak hâlâ tarayıcıya erişimim yok.

8.1 dene veya Windows 10 LTSC olabilir elindeki donanım nedir?

Merhaba, bugün bilgisayarıma Windows 7 Professional kurdum. Zar zor Wi-Fi Driver'ını kurdum ama şu an hiçbir Driver'a giremiyorum. Başka bir bilgisayardan Firefox, Chrome, Edge, Brave kurmayı denedim ancak hiçbirini kuramıyorum. Kendisinde otomatikman Internet Explorer var, bu da internet sorunu yazıyor. Proxy ayarlarını, tarih, saati filan her şeyi düzelttim ancak hâlâ tarayıcıya erişimim yok.

Windows 7'de Explorer çalışmıyor telefondan bunu indirin sonra USB ile masaüstüne atıp kurun Win7/32bit Win7/64bit

Windows 7'de Explorer çalışmıyor telefondan bunu indirin sonra USB ile masaüstüne atıp kurun Win7/32bit Win7/64bit

Yarın bir deneyeyim çok teşekkür ederim.

8.1 dene veya Windows 10 LTSC olabilir elindeki donanım nedir?

Çok eski ASUS K52ju laptop normal bilgisayarım var bunu yanına öyle yedek dursun diye uğraşıyorumda Windows 10 yüklemiştim bayağı kasıyordu bu nedenle Windows 7 yükleme kararı aldım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı