Steam Apex Legends banlı hesap nasıl değiştirilir?

Eray1978

Decapat
Küfürden banılandım heirloomlu hesap gitti neyse hakkettim zaten de Steam Apex Legends hesabımı nasıl değiştireceğim? EA hesabıma artık erişimim yok oradan Steam bağlantısını kaldıramıyorum. Steam'den nasıl bağlantıyı kaldırırım? Yeni bir hesapla oynamak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
EA'nın sitesine gidin giriş yapma kısmında Steam'i seçerek giriş yapın o şekilde bağlantıyı kaldırın.

Ekleme gerçi bu yöntemde banlı olmanızı göz önüne alırsak Steam ile de hesaba giremeyeceksiniz gibi. Ne yapılır bilemedim.

EA'nın sitesine gidin giriş yapma kısmında Steam'i seçerek giriş yapın o şekilde bağlantıyı kaldırın.

Ekleme gerçi bu yöntemde banlı olmanızı göz önüne alırsak Steam ile de hesaba giremeyeceksiniz gibi. Ne yapılır bilemedim.

Your account has been disabled​

Due to a violation of EA's terms of service, your account has been permanently blocked from this product.
Dediğinz gibi yaptım şu yazı çıktı.

Your account has been disabled​

Due to a violation of EA's terms of service, your account has been permanently blocked from this product.
Dediğinz gibi yaptım şu yazı çıktı.

Hocam şu linke git oradan sırayla, oyun apex > platform Steam > konu manage my account > sorun Banned or Suspended Account diyip sonra adını soyadını mailini yazıp oradan durumunu izah et tek çare bu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı