Çözüldü Steam API key almak için girilen site güvenilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

NeonJii

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Nvidia GeForce RTX 3060 Ti, AMD Ryzen 5 5600
Steam API keyimi almak için bu siteye Steam şifremi falan istiyor ama güvenemiyorum daha önceden böyle bir şey yaşadım hesabım çalındı sahte bir siteden dolayı acaba bu site legit mi gerçek mi yani orijinal mi?
https://steamcommunity.com/login/home/?goto=/dev/apikey

Çözüm
Site gerçek, gerçek olmasına da API anahtarınızı vereceğiniz sitenin güvenilir olup olmadığı önemli.
Orijinal site fakat API keyinizi buradan oluşturup verdiğiniz yerin güvenilirliği daha önemli.

Apiyle hiçbir şey yapılmaz. Apiler özel hazırlanıyor, güvenlik önlemlerini alınıyor sandığınız gibi bir şey değil.
API keyine sahip biri senin takaslarını görebiliyor ve reddedebiliyor. Herhangi bir siteye bakiye atarken itemlerini kullanırsan muhtemelen elindeki itemlerden olursun.

API keyine sahip biri senin takaslarını görebiliyor ve reddedebiliyor. Herhangi bir siteye bakiye atarken itemlerini kullanırsan muhtemelen elindeki itemlerden olursun.
anladım teşekkürler bilgilendirme için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…