Y YYagiz08 Decapat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 161 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2023 #1 Crack oyun indirdim, ondan sonra beğenmedim, sildim, ondan sonra Steam'den bir oyuna girdim, her şey normaldi, bir anda Shift Tab menüsü Rusça oldu. Bunun dilini nasıl değiştirebilirim? Sadece Shift Tab menüsü Rusça, normal Steam gene Türkçe. Böyle yani. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ocak 2023
Crack oyun indirdim, ondan sonra beğenmedim, sildim, ondan sonra Steam'den bir oyuna girdim, her şey normaldi, bir anda Shift Tab menüsü Rusça oldu. Bunun dilini nasıl değiştirebilirim? Sadece Shift Tab menüsü Rusça, normal Steam gene Türkçe. Böyle yani.
neqetria Kilopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 6.594 Makaleler 2 Çözümler 35 18 Ocak 2023 #2 Çözüldü: Steam oyun içi arayüzü rusça oldu Kingdom Come Deliverance girdim ve böyle oldu oyun içi arayüz. Nasıl düzeltebilrim? www.technopat.net Artı 0 Eksi
Çözüldü: Steam oyun içi arayüzü rusça oldu Kingdom Come Deliverance girdim ve böyle oldu oyun içi arayüz. Nasıl düzeltebilrim? www.technopat.net