Steam Steam Arjantin üzerinden oyun alma

@Zaferli ANIMEKIZI

Boş boş konuşma diye saçma sapan çıkış yaptığın mesajın doğru olduğunu söylemek için yazdım. O mesajı yazan üye de genel sıkıntıdan bahsetmiş.

Bence bu konuyu daha fazla uzatmanın manası yok bizi zaten kim düşünüyor ki hem oyunu Türkçe yapmayıp hem de 1200 1500 TL fiyat koyan firmaları görünce içim içimi yiyor.
 
İşte Türk zekası işte Türk mantığı adamlar şaka maka onlar seni çok mu umursadı sen umursuyorsun diyor. Ulan akılsız adamın ülkesin de daha ucuz gelip senin ülkenden mi alacak. Kıskançlık çekememezlik en üst seviye. Senin özel fiyatlandırman yok diye oradaki adam ne yapsın niye o da seninle aynı muameleyi görsün. Milletin ülkesindeki insanlar düşene yardım eder bizim millet yoksulluğundan gelişmemiş beynin getirdiği kıskançlık ve çekememezlik yüzünden düşenin bacağını kırar bir daha kalkamasın diye. Başımızda ki yönetimi en çok sizler hak ediyorsunuz. Nice 20 yıllara.

Sen 1100 ytl vermeye devam et.
 
Sen 1100 ytl vermeye devam et.
Güzel kafa, arkadaşlar oyun almak zorunda değilsiniz. İndirim bekleyebilir ya da sosyal medyada oyun firmasına bölgesel fiyatlandırma için baskı kurabilirsiniz. İşe yararsa yarar, yaramazsa almazsınız olur biter.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı