Steam Steam Arjantin üzerinden oyun alma

Güzel kafa, arkadaşlar oyun almak zorunda değilsiniz. İndirim bekleyebilir ya da sosyal medyada oyun firmasına bölgesel fiyatlandırma için baskı kurabilirsiniz. İşe yararsa yarar, yaramazsa almazsınız olur biter.

Neden bekleyeyim ki indirimi ucuza var hali hazır da Türkiye'de şu an 1100 ytl oyun Arjantin'de 4.543 ARS yani 443 TL oluyor.

Dosya Ekleri

• lollll.png
    lollll.png
    105 KB · Görüntüleme: 128
Güzel kafa, arkadaşlar oyun almak zorunda değilsiniz. İndirim bekleyebilir ya da sosyal medyada oyun firmasına bölgesel fiyatlandırma için baskı kurabilirsiniz. İşe yararsa yarar, yaramazsa almazsınız olur biter.

Activision denen firma daha oyunları Türkçe cikarmiyor yil olmus 2023 sen ne bolgesel fiyatlandirmasindan bahsediyorsun. Ayrica oyun alacagiz var mi bir diyeceğin, yaramazsa alma oturmuşmuş.

Bir arkadas da kiskancliktan bahsetmis hangi kafayla yazmis merak ettim ne alakasi var kardesim kiskanclikla iyi misin? Oyun 1000 TL ucuza getirmeye calisiliyor bu da gelmis kiskanclik diyor.

Neden bekleyeyim ki indirimi ucuza var hali hazır da Türkiye'de şu an 1100 ytl oyun Arjantin'de 4.543 ARS yani 443 TL oluyor.
Activision denen firma daha oyunları Türkçe cikarmiyor yil olmus 2023 sen ne bolgesel fiyatlandirmasindan bahsediyorsun. Ayrica oyun alacagiz var mi bir diyeceğin, yaramazsa alma oturmuşmuş.

Bir arkadas da kiskancliktan bahsetmis hangi kafayla yazmis merak ettim ne alakasi var kardesim kiskanclikla iyi misin? Oyun 1000 TL ucuza getirmeye calisiliyor bu da gelmis kiskanclik diyor.
@walterpinkman Hali hazırda ucuza var olan arjantinliler için. Alacaksan al ama Türkiye fiyatlarına zam geldiğinde de ağlama.
@Berkant29 yukarıda yazdıklarım senin için de geçerli. Ayrıca oyuna Türkçe eklemek ile bölgesel fiyatlandırma bambaşka bir şey. Fazlasıyla agresif olmanın sebebi suçluluk psikolojisi mi acaba?

@walterpinkman halihazırda ucuza var olan arjantinliler için. Alacaksan al ama Türkiye fiyatlarına zam geldiğinde de ağlama.
@Berkant29 yukarıda yazdıklarım senin için de geçerli. Ayrıca oyuna Türkçe eklemek ile bölgesel fiyatlandırma bambaşka bir şey. Fazlasıyla agresif olmanın sebebi suçluluk psikolojisi mi acaba?

Türkiye fiyatlarına zam gelince aglamayacagım. Alabilir miyim şimdi oyunu sıkıntı olur mu senin için.

Türkiye fiyatlarına zam gelince aglamayacagım. Alabilir miyim şimdi oyunu sıkıntı olur mu senin için.
Problemli bir arkadaşsın galiba. Ne yaparsan yap ama yaptığının doğru bir şey olmadığının farkında ol.

@walterpinkman halihazırda ucuza var olan arjantinliler için. Alacaksan al ama Türkiye fiyatlarına zam geldiğinde de ağlama.

Aynen kendimi suçlu hissediyorum oyunların fiyatlandırma politikalarından dolayı. İşim gucum yok oturdum kendimi suçlu hissediyorum bu konu yuzunden. Ayrica adamlar Türkçe dil secenegi getirmiyor bırak bölgesel fiyatlandirmayi anlamında yazdım onu.

Oyunu aldığın hesap ban yer yeni hedap açıp aldın diyelim kullandığın kart bilgileri ana hesabınınkiyle aynı olursa iki hesaba birden ban atabilirler tespit edilemicek bişey değil o yüzden hiç gerek yok böyle şeylere.

En zekileri bu. Mağdem adam Türkçe çıkarmıyor madem bölgesel fiyatlandırması yok. Sen niye adama para kazandırıyorsun o zaman. Oyunda ülke kısmında TR yok. Adam oyununda türkleri görmek istemiyor. Daha nasıl bir şekilde anlatabilir. Git korsan indir eyvallah bir lafım yok ama sen niye Arjantin steaminden alıyorsun. Niye senin yüzünden bölgesel fiyatlandırmasını kaybetmek zorunda adam. Sende yok diye ondada olmaması anlamına gelmiyor.

Yorumlara bak ya oyun 70$ bizde 32.5$ yapmışlar firma daha ne yapsın senin paran degersizse bu yöntemler yüzünden her ülkede kendine ait yapılandırma diye tabir edilen bölgesel fiyatlandırma kalkıyor yakında değil az bir süre sonra 60-70$ karşılığında alacaksiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı