Steam Steam Arjantin üzerinden oyun alma

En zekileri bu. Mağdem adam Türkçe çıkarmıyor madem bölgesel fiyatlandırması yok. Sen niye adama para kazandırıyorsun o zaman. Oyunda ülke kısmında TR yok. Adam oyununda türkleri görmek istemiyor. Daha nasıl bir şekilde anlatabilir. Git korsan indir eyvallah bir lafım yok ama sen niye Arjantin steaminden alıyorsun. Niye senin yüzünden bölgesel fiyatlandırmasını kaybetmek zorunda adam. Sende yok diye onda da olmaması anlamına gelmiyor.

Saygisiz bir sekilde bana “bu” diyemezsiniz kendinize çekidüzen veriniz forumdayiz.
Ayrica zaten ben almıyorum oyunu. Ben uzun suredir CoD almiyorum cunku oyun kendini bana gore tekrar ediyor ve Online kısmı benim tadıma uymuyor. Sorun burada arkadas uyguna bulmus ben de al gec diyorum. Siz konuyu farkli yerlere cekiyorsunuz. Benim agzimdan bizde yok onlarda da olmasin umurumda degil demedim. Herkes gelip TR Steam'den alip gecti olan bize oldu sen de al gec ne olacak onlar bizi dusundu mu diye dunya toplumundan bahsediyorum. Yani bizde yok Arjantin'de de olmasin diye bir ithamda bulunmadim.

Saygisiz bir sekilde bana “bu” diyemezsiniz kendinize çekidüzen veriniz forumdayiz.
Ayrica zaten ben almıyorum oyunu. Ben uzun suredir CoD almiyorum cunku oyun kendini bana gore tekrar ediyor ve Online kısmı benim tadıma uymuyor. Sorun burada arkadas uyguna bulmus ben de al gec diyorum. Siz konuyu farkli yerlere cekiyorsunuz. Benim agzimdan bizde yok onlarda da olmasin umurumda degil demedim. Herkes gelip TR Steam'den alip gecti olan bize oldu sen de al gec ne olacak onlar bizi dusundu mu diye dunya toplumundan bahsediyorum. Yani bizde yok Arjantin'de de olmasin diye bir ithamda bulunmadim.
Dostum söylediğiniz şeylerin çoğu konu dışı ve bunu yapmanızın sebebi birbirinize karşı haklı olmayı istemek. Farklı konu başlıklarının argümanlarını çorba yapmışsınız. Türkiye'de yaşayan birisi Arjantin'den oyun alıp oynaması steam tarafından yasaklanmıştır. Eğer buna rağmen oyun hala Arjantin üzerinden oyun alıyorsanız, yasağı çiğnemişsinizdir. Bunun kararı tamamen sizdedir. Ben suç işlemek yerine paramın yetmediği oyunu oynamam ve korsanını da indirmem. Oyun bir zevktir. Paran yoksa nasıl istediğin bazı şeyleri alamıyorsan oyun da oynamayacaksın. Bu sinir ile seninle aynı durumda olan oyuncu insanlarla laf dalaşına girmek yerine bu enerjini neden bu halde olduğumuzu ve nasıl bu halden kurtulabiliriz gibi sorulara harcamak sana hayatında daha çok ilerleme katacaktır. Bu tür sorunların olmadığı günler görme dileği ile...

Dostum söylediğiniz şeylerin çoğu konu dışı ve bunu yapmanızın sebebi birbirinize karşı haklı olmayı istemek. Farklı konu başlıklarının argümanlarını çorba yapmışsınız. Türkiye'de yaşayan birisi Arjantin'den oyun alıp oynaması Steam tarafından yasaklanmıştır. Eğer buna rağmen oyun hala Arjantin üzerinden oyun alıyorsanız, yasağı çiğnemişsinizdir. Bunun kararı tamamen sizdedir. Ben suç işlemek yerine paramın yetmediği oyunu oynamam ve korsanını da indirmem. Oyun bir zevktir. Paran yoksa nasıl istediğin bazı şeyleri alamıyorsan oyun da oynamayacaksın. Bu sinir ile seninle aynı durumda olan oyuncu insanlarla laf dalaşına girmek yerine bu enerjini neden bu halde olduğumuzu ve nasıl bu halden kurtulabiliriz gibi sorulara harcamak sana hayatında daha çok ilerleme katacaktır. Bu tür sorunların olmadığı günler görme dileği ile...

Olayları tekrar bir gözden gecirir misin ben mi girmisim onlar mi girmis, rica ediyorum.
Ayrica ben, bana soylenilenlere karsi cevap veriyorum çorba yaptığım falan yok yani. Konu disina da surukleyen de ben degilim merak etmeyin. Konuları daha iyi bir şekilde gözlemlemeniz dileği ile iyi sosyaller.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı