Steam Arjantin'den nasıl oyun alınır?

maykılll

Kilopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, yeni çıkan Call of Duty Modern Warfare 2'yi almak istiyorum ama Arjantin'de daha ucuza geldiğini gördüm. Arjantin üzerinden hesap açmayı denedim ama hata verdi, bilen arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim.

technopat.png

Selam arkadaşlar, yeni çıkan Call of Duty Modern Warfare 2'yi almak istiyorum ama Arjantin'de daha ucuza geldiğini gördüm. Arjantin üzerinden hesap açmayı denedim ama hata verdi, bilen arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim.

Eki Görüntüle 1556930

Bildiğim kadarıyla Steam desteğe ulaşıp bölgenizi Arjantin olarak değiştirmeyi talep ediyorsunuz sonra 1 ay gibi bir süre var galiba 1 ay Arjantin de kullanıp sonra yine ülke değiştirebiliyorsunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam'den hesap kısıtlama yiyebilirsiniz dikkat edin. Bu attığım yere bakarsan son kısımda yiyebilirsiniz diyor çünkü, o yüzden wallet alman lazımmış.

Arjantin IP'si ile açılmış Arjantin lokasyonlu hesaplar satılıyor. Benim 2 tane Arjantin hesabım var. Genelde oyunları oraya alıp orada oynuyorum. Arjantin hesabı satan bazı siteler var. Oraya gözatabilirsin.

800TL veren bir 300TL daha verebilir deyip, Hesabınız kısıtlamaya gidebilir sonra elinizde boşa giden 800TL kalır en iyisi 300TL fazla verip güvenle oynamak.

Arjantin IP'si ile açılmış Arjantin lokasyonlu hesaplar satılıyor. Benim 2 tane Arjantin hesabım var. Genelde oyunları oraya alıp orada oynuyorum. Arjantin hesabı satan bazı siteler var. Oraya gözatabilirsin.

Hocam birkaç tane siteye baktımda dolandırıcı gibi gözüküyorlar güvenilir site verebilir misin?

Arjantin IP'si ile açılmış Arjantin lokasyonlu hesaplar satılıyor. Benim 2 tane Arjantin hesabım var. Genelde oyunları oraya alıp orada oynuyorum. Arjantin hesabı satan bazı siteler var. Oraya gözatabibikaç oyun alabilirsin.
arjantin steam hesabı satan güvenilir bi site biliyor musunuz bi sorum daha olacaktı o hesaptan ana hesabıma oyunu hediye edebiliyor muyuz

Technopat Haberler

Geri
Yukarı