Selam arkadaşlar, yeni çıkan Call of Duty Modern Warfare 2'yi almak istiyorum ama Arjantin'de daha ucuza geldiğini gördüm. Arjantin üzerinden hesap açmayı denedim ama hata verdi, bilen arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim.
Selam arkadaşlar, yeni çıkan Call of Duty Modern Warfare 2'yi almak istiyorum ama Arjantin'de daha ucuza geldiğini gördüm. Arjantin üzerinden hesap açmayı denedim ama hata verdi, bilen arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim.
Eki Görüntüle 1556930
Açamazsın.Selam arkadaşlar, yeni çıkan Call of Duty Modern Warfare 2'yi almak istiyorum ama Arjantin'de daha ucuza geldiğini gördüm. Arjantin üzerinden hesap açmayı denedim ama hata verdi, bilen arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim.
Eki Görüntüle 1556930
Arjantin IP'si ile açılmış Arjantin lokasyonlu hesaplar satılıyor. Benim 2 tane Arjantin hesabım var. Genelde oyunları oraya alıp orada oynuyorum. Arjantin hesabı satan bazı siteler var. Oraya gözatabilirsin.
arjantin steam hesabı satan güvenilir bi site biliyor musunuz bi sorum daha olacaktı o hesaptan ana hesabıma oyunu hediye edebiliyor muyuzArjantin IP'si ile açılmış Arjantin lokasyonlu hesaplar satılıyor. Benim 2 tane Arjantin hesabım var. Genelde oyunları oraya alıp orada oynuyorum. Arjantin hesabı satan bazı siteler var. Oraya gözatabibikaç oyun alabilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.