Steam arkadaş ekleyemiyorum

Synth3x

Kilopat
Daha fazla  
Steam'da sürekli takas yapıyorum, oyun oynarken biriyle karşılaşıyorum ekle diyor veya serverda görevli olduğum için insanlar ekle bir şey soracağım vb. diyor yani sürekli birilerini ekleyip siliyorum. Son 6-7 gündür arkadaş eklememiyorum hata veriyor.
Eklemek için daha ne kadar beklemeliyim veya herhangi bir şey yapabilir miyim?
Hata bu: Çok fazla arkadaşlık daveti gönderdiğiniz görülüyor. Spam davetleri önlemek maksadıyla tekrar davet göndermeye başlamadan önce beklemeniz gerekecek. Bu esnada diğer oyuncuların sizi arkadaş olarak ekleyebileceğini lütfen unutmayın.

Steam'da sürekli takas yapıyorum, oyun oynarken biriyle karşılaşıyorum ekle diyor veya serverda görevli olduğum için insanlar ekle bir şey soracağım vb. diyor yani sürekli birilerini ekleyip siliyorum. Son 6-7 gündür arkadaş eklememiyorum hata veriyor.
Hata bu: Çok fazla arkadaşlık daveti gönderdiğiniz görülüyor. Spam davetleri önlemek maksadıyla tekrar davet göndermeye başlamadan önce beklemeniz gerekecek. Bu esnada diğer oyuncuların sizi arkadaş olarak ekleyebileceğini lütfen unutmayın.

Hocam çok sık arkadaş ekleyen biriyseniz olması normal. Bir süre istek atmayın bence ama başkalarına da bir danışın.

Evet sürekli arkadaş ekliyorum. Yaklaşık 1 haftadır bekliyorum daha ne kadar beklemem gerek?

Banada bu olmuştu. Minimum 2 hafta hiçbir arkadaşlık isteği göndermeden beklemen lazım, bundan öncede bekletiyordu onun süresi 1-2 gündü o uyarıyı dinlemeyip hala eklemeye devam ettiysen 2 hafta yasaklamıştır

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı