Steam Artık Windows 7, 8 ve 8.1 Desteklemiyor

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Steam Windows 7 8 8.1

Valve’nin oyun mağazası Steam sonunda Windows 7, 8 ve 8.1 işletim sistemlerini geride bırakıyor. 1 Ocak 2024 itibarıyla Windows 10 öncesi sürümler artık resmen desteklenmiyor. Steam güncellemelerini (güvenlik yamaları dahil) almaya devam etmek ve oyunlarına erişmek isteyenlerin Windows 11 veya Windows 10 sürümlerine geçmeleri gerekiyor. Steam artık Windows 7, 8 ve 8.1’de desteklenmiyor olsa da […]

Devamı: Steam Artık Windows 7, 8 ve 8.1 Desteklemiyor
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Windows 7 sırf dolarla çalışan bir oyun plotformu ile ölmez.

Aslında öldü bile.

Steam ve Ubisoft Connect halihazırda desteği kesti. Rockstar Games Launcher 30 Ocak 2024'ten sonra desteğini kesiyor. PUBG, Fortnite, Valorant, Battlefield 1, Battlefield 5 ve Star Wars: Battlefront II gibi oyunların da Windows 7, 8, 8.1 desteği kesildi. GOG ve Epic'in de desteği kesmesi çok uzun sürmeyecektir diye düşünüyorum. Yeni çıkan üst düzey oyunların çoğu da Windows 10 ve üzerini şart koşuyor.

Tarayıcı olarak da Google desteğini kesti mesela. Yani kısacası Windows 7'nin yavaştan fişini çekiyorlar.

Aslında öldü bile.

Steam ve Ubisoft Connect halihazırda desteği kesti. Rockstar Games Launcher 30 Ocak 2024'ten sonra desteğini kesiyor. PUBG, Fortnite, Valorant, Battlefield 1, Battlefield 5 ve Star Wars: Battlefront II gibi oyunların da Windows 7, 8, 8.1 desteği kesildi. GOG ve Epic'in de desteği kesmesi çok uzun sürmeyecektir diye düşünüyorum. Yeni çıkan üst düzey oyunların çoğu da Windows 10 ve üzerini şart koşuyor.

Tarayıcı olarak da Google desteğini kesti mesela. Yani kısacası Windows 7'nin yavaştan fişini çekiyorlar.

Windows 7 artık oyun için değil biliyorum ama halihazırda Excel Word gibi uygulamaları kullanabiliyoruz daha var hocam XP'nin uygulama desteğini bayağı uzatan dağıtımlar vardı elbet ölecek.
Ama hala kullanılabilir.

Bir devrin sonu gelmiş oldu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı