Relax55 Hectopat Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 534 Çözümler 2 Yer Türkiye 21 Mart 2021 #1 Fotoğraftaki hatayı alıyorum, sorunu nasıl çözebilirim?
Çözüm Bora Dere 21 Mart 2021 Steam klasörünü kurduğunuz klasörde tanınmayan bir karakter varmış. Bu bir Türkçe karakter olabilir mesela. Nereye kurdunuz? Olmadı Steam'i silin, kurulumda kendisinin klasör oluşturmasına izin verin.
Steam klasörünü kurduğunuz klasörde tanınmayan bir karakter varmış. Bu bir Türkçe karakter olabilir mesela. Nereye kurdunuz? Olmadı Steam'i silin, kurulumda kendisinin klasör oluşturmasına izin verin.
F Frostydom6 Femtopat Katılım 12 Ocak 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2024 #11 Bora Dere dedi: Steam klasörünü kurduğunuz klasörde tanınmayan bir karakter varmış. Bu bir Türkçe karakter olabilir mesela. Nereye kurdunuz? Olmadı Steam'i Genişletmek için tıkla... hala aynı sounu yaşıyorum napabilirim Artı 0 Eksi
Bora Dere dedi: Steam klasörünü kurduğunuz klasörde tanınmayan bir karakter varmış. Bu bir Türkçe karakter olabilir mesela. Nereye kurdunuz? Olmadı Steam'i Genişletmek için tıkla... hala aynı sounu yaşıyorum napabilirim