Çözüldü Steam "ASCII olmayan karakterleri içeren klasörde çalışamaz" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Relax55

Hectopat
Yer
Türkiye
Fotoğraftaki hatayı alıyorum, sorunu nasıl çözebilirim?

resim_2021-03-21_001236.png

Çözüm
Steam klasörünü kurduğunuz klasörde tanınmayan bir karakter varmış. Bu bir Türkçe karakter olabilir mesela. Nereye kurdunuz? Olmadı Steam'i silin, kurulumda kendisinin klasör oluşturmasına izin verin.
Steam klasörünü kurduğunuz klasörde tanınmayan bir karakter varmış. Bu bir Türkçe karakter olabilir mesela. Nereye kurdunuz? Olmadı Steam'i silin, kurulumda kendisinin klasör oluşturmasına izin verin.

Çözüm
Dostum mesela Steam'i kurdun klasörün içine girdin Steam klasörünün içinde yeni klasör var onu New folder diye değiştirince düzeliyor.

Arkadaşlar kısacası Steam'ı kurmadan önce kendi disk inize Games ve ya Steam diye bir klasör oluşturun Türkçe karakterler olmasın ( Ö, Ş, Ü, Ğ, ç ) gibi.

Böyle yaptım düzeldi fakat sorun nedir? Yeni format atmama rağmen Steam kurulumunda bu sorunu yaşadım ve dediğiniz gibi Games diye bir klasör açtım düzeldi. Ama bu benim bilgisayarımda bir sorun oldugu anlamına mı geliyor acaba?

Artı -1 Eksi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı