Steam ban yedim

240 ya da 250 tane parayla alınmış oyun var ve Steam'e zam geldiği için yeni hesapta açamıyorum

Sanırım hesabım açılacak ama yeni bir hata daha almaya başladım fakat CAPTCHA tamamlama yeri ekranda yok

Son düzenleme:

Knkm benim de başıma geldi bu olay hesabim calindiğinda desteğin istediği bilgileri ver kartın son hanesi vs gibi hesabının kilidi açılır.

Kanka biri DC'den senin adina bir yanlış alim yapildiğina dair bir mesaj attimi attiysa bana yazsana.

1.5 yıl önce atmıştı ama alım vs. hiçbir şey yoktu bende dolandırıcı sanıp engellemiştim ve üstüne bende de bilgilerimi istiyor yazıyorum fakat bu çıkıyor ve kabul etmiyor

Güncelleme var hesap bilgilerimi istiyor fakat CAPTCHA doğrulaması yanlış diyor fakat öyle bir doğrulama yok

Bende Steam'den ban yemiştim. 7 yılım kaldı.

Kanka anladığım kadarıyla bi oyunu oynayıp övmüşsün ve bu oyun dolandırıcılığa karışmış seni de güvenceye almak adına e postana dair hesabına sokmuyorlar bunu da konudaki fotoğta steam destek mesajından anladığım kadarıyla söylüyorum

Usta sen nasıl yedin? Biriniz anlatın da biz öğrenelim 10 15 yıl nasıl ban yendiğini.

Bende bilmiyorum destek cevap yazsa bende öğreneceğim

Oyun övdüğümü hatırlamıyorum ama belki övmüşümdür destek 2 gündür cevap vermediği için bilmiyorum

CAPTCHA hatası veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…