Merhaba. Steam'de hiçbir şey yapmamama rağmen sabah uyandığımda ban yediğimi gördüm. Aşağıya fotoğraflarını da bırakacağım ve nasıl düzeltebilirim desteğe yazdım ama hala bir geri dönüş yok.
Merhaba. Steam'de hiçbir şey yapmamama rağmen sabah uyandığımda ban yediğimi gördüm. Aşağıya fotoğraflarını da bırakacağım ve nasıl düzeltebilirim desteğe yazdım ama hala bir geri dönüş yok.
1.5 yıl önce atmıştı ama alım vs. hiçbir şey yoktu bende dolandırıcı sanıp engellemiştim ve üstüne bende de bilgilerimi istiyor yazıyorum fakat bu çıkıyor ve kabul etmiyor
Kanka anladığım kadarıyla bi oyunu oynayıp övmüşsün ve bu oyun dolandırıcılığa karışmış seni de güvenceye almak adına e postana dair hesabına sokmuyorlar bunu da konudaki fotoğta steam destek mesajından anladığım kadarıyla söylüyorum
Kanka anladığım kadarıyla bir oyunu oynayıp övmüşsün ve bu oyun dolandırıcılığa karışmış seni de güvenceye almak adına e postana dair hesabına sokmuyorlar bunu da konudaki fotoğta Steam destek mesajından anladığım kadarıyla söylüyorum