Geçmiş olsun hocam. E-posta atın haksız ban yediğinizi düşünüyorsanız. Hakkınızı arayın.
hesabın çalınmış olmalı, steam destek ile iletişime geçmeni öneririm. çalınmışsa yardımcı olacaklardır.Merhaba. Steam'de hiçbir şey yapmamama rağmen sabah uyandığımda ban yediğimi gördüm. Aşağıya fotoğraflarını da bırakacağım ve nasıl düzeltebilirim desteğe yazdım ama hala bir geri dönüş yok
H
Hesabın çalınmış olmalı, Steam destek ile iletişime geçmeni öneririm. Çalınmışsa yardımcı olacaklardır.
Hesap mı satın aldın? Bende yaşamıştım geçmiş olsun hesabı desteğe yazıp kapattır telefon numaranı vs silsinler, sonra kendi e postanla sıfırdan başlangıç yap ben öyle yaptım.
Ayrıca senden 10-15 Yıllık kurulmuş pin kodu falan istedi mi?
Arkadaşlarına yazdığın yorumların içeriği neydi? Muhtemelen yorumlardan dolayı banlandın.
Adam öldürene 15 yıl ceza vermiyorlar, n'apmış olabilirsin?
Idle Master kullanıyor musunuz? Eğer kullanıyorsanız VAC Koruması olan oyunları kapatmayı unutmuş olabilirsiniz.Aradım ama yanıt bile gelmedi büyük ihtimallede gelmeyecek
Bu da ihtimal dahilinde de ancak vac lı oyunları kara listeye almasan bile bence en fazla Vac ban yenir. Bu da vacli oyunlara artık erişilmeyeceği anlamına gelir. Eğer Vac ban benzeri bir olaydan hesap ban yediyse zaten büyük geçmiş olsun çok ağır bir yaptırım olmuştur.Idle Master kullanıyor musunuz? Eğer kullanıyorsanız VAC Koruması olan oyunları kapatmayı unutmuş olabilirsiniz.
Sadece 5 ya da 6 tane yorum yaptım
Hesaba en son 3 gün önce girdim ve bir daha girmedim bu sabah girdiğimde ise banlı olduğumu gördüm ve - postamı nasıl VAC oyunlarına kitliyebileceğimi bile bilmiyorum
5 ya da 6 tane yorum yaptım onları da arkadaşlarıma yaptım
Alakası yok. İstersen bütün VAC korumalı oyunlarda hile yap hepsinden ban ye yine de steam hesabını kapatmıyor. Hesabın kapanması içi özel çaba olması lazım.Idle Master kullanıyor musunuz? Eğer kullanıyorsanız VAC Koruması olan oyunları kapatmayı unutmuş olabilirsiniz.
Ne yorum yaptığını merak ettim doğrusu ama sormayacağım. Ziraa buradan da ban yiyebilirsin diye düşünüyorum.
Alakası yok. İstersen bütün VAC korumalı oyunlarda hile yap hepsinden ban ye yine de Steam hesabını kapatmıyor. Hesabın kapanması içi özel çaba olması lazım.
Steam'in durduk yere ban atacağını düşünmüyorum. Ancak bilgisayarınız da hile benzeri bir uygulama var ise belki VAC'li oyunlardan ban yemenize sebep olabilir. Ancak bu durum bile Steam'den banlanmanız gibi ağır bir yaptırım içermeyeceğini düşünüyorum. Yanlış anlamanızı istemem ancak ya söylemek istemediğiniz bir şey var ya da aklıma tek gelen durum çalıntı kart ile alışveriş yapılıp hesabın kısıtlanmış olacağı. Ancak bu durumu sen yapmadım diyorsun ki doğrudur yanlıştır bizi ilgilendirmez. Tam olarak son birkaç hafta ne yaptın bize iyisiyle kötüsüyle yaz ki hem biz anlayalım, sana yardımcı olalım ve her ne olduysa bizim de başımıza gelmesin.
Bu da ihtimal dahilinde de ancak VAC'lı oyunları kara listeye almasan bile bence en fazla VAC ban yenir. Bu da VAC'li oyunlara artık erişilmeyeceği anlamına gelir. Eğer VAC ban benzeri bir olaydan hesap ban yediyse zaten büyük geçmiş olsun çok ağır bir yaptırım olmuştur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.