Steam başarım hilesi ban sebebi mi?

Daha fazla  
Arkadaşlar bununla ilgili çok konu var fakat güncel olması için merak ettim, belki değişmiştir diye sizce yapmalı mıyım? Level arttırmamda işe yarar mı? Ayrıca oyundan oyuna ban yeme durumu değişir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben daha önce ban yiyen birini duymadım ama risk olmadığı anlamına geleceğini düşünmüyorum. Bana soracak olursan kullanma. Level arttırmaz.

Nasıl hocam başarım kazandıkça kart gelmez mi?
Hayır, kartlar oyunda olduğun sürece düşüyor, başarım ile alakası yok. Kart için farklı uygulamalar var.

Arkadaşlar bununla ilgili çok konu var fakat güncel olması için merak ettim, belki değişmiştir diye sizce yapmalı mıyım? Level arttırmamda işe yarar mı? Ayrıca oyundan oyuna ban yeme durumu değişir mi?

Hocam kendim kullandım herhangi bir ban yemedim. Ama siz yinede tüm oyunları tekte fullemeyin, ne olur ne olmaz. 1 günde 2-3 oyun fulleyecekseniz herhangi bir sorun oluşmaz.

Kart kazanmak istiyorsan Idle Daddy adlı bir mobil uygulama var, ben onu kullanarak kazanabileceğim tüm kartları kazanmıştım ve herhangi bir ban vesaire olmadı.

Hocam kendim kullandım herhangi bir ban yemedim. Ama siz yine de tüm oyunları tekte fullemeyin, ne olur ne olmaz. 1 günde 2-3 oyun fulleyecekseniz herhangi bir sorun oluşmaz.

Yapmayacağım hocam vazgeçtim riske değmez hele ki çok takıntılı biriyim kafama takarım yer miyim yemez miyim diye.

Yapmayacağım hocam vazgeçtim riske değmez hele ki çok takıntılı biriyim kafama takarım yer miyim yemez miyim diye.

Siz bilirsiniz hocam. Ben yaklaşık 5 ay öncemi ne yapmıştım en son hatırlamıyorum ama üzerinden bir süre geçti. Şu ana kadar herhangi bir uyarı yada ban falan almadım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00