Steam başarım silme

Yer
Porto
Birkaç oyunda başarımlar var ve silmek istiyorum ama sorunlular. Bir türlü silemedim. Achievement Manager ile denedim, silemiyor. Her oyunu rahatça silerken birkaç oyunda takıldı. Çözümü, nedeni veya başka bir alternatifi var mı? Bilen varsa yazarsa sevinirim.

Steam Achievment Manager ile silebilirsiniz bazı başarımlar hemen silinmiyor.Ve alıp oynadığınız,geri iade ettiğiniz başarımlar da silinmiyor en azından ben de böyle olmuştu.

Steam Achievment Manager ile silebilirsiniz bazı başarımlar hemen silinmiyor.Ve alıp oynadığınız,geri iade ettiğiniz başarımlar da silinmiyor en azından ben de böyle olmuştu.
Dostum Steam Achievment Manager ile denediğimi belirttim. ? Hemen silmesinden bahsetmiyorum. Resete basıyorum fakat olması gerektiği gibi olmuyor. Tikler kalkmıyor böylece başarımlar da gitmiyor kalıyor. Bazılarında ise hepsini silemiyor. %6, %10, %70 kalıyor. Onları silemiyor bir türlü.

''Commit Changes'' butonu var sağda ona basıyormusunuz=?
Hayır. O tuş başarım eklemek i.in gerekiyor. Başarım silmek için reset tuşu ile yapıyorum. Başka silme metodu var mı bilmiyorum.
Edit: Başarımları ekleyip tüm kilidi kaldırıp commit changes bastım yinede aynı başarımlar kaldı.

''Steam Achievement Manager 7.0.25'' bu sürümle şimdi GTA V başarımlarımı sıfırladım çalıştı aynı sürüm mü yönetici olarak çalıştırmayı deneyin.

''Steam Achievement Manager 7.0.25'' bu sürümle şimdi GTA V başarımlarımı sıfırladım çalıştı aynı sürüm mü yönetici olarak çalıştırmayı deneyin.
Evet son sürüm. Yönetici olarak çalışıyor. Her oyun demiyorum. Bir kaç istisna oyun var onları silemiyor. İsterseniz deneyin. Sorun benlik mi yoksa program mı sıkıntılı diye.
Başarımlarını silemediğim bir kaç oyun: High Octane Drift, Deceit, Zula. Bunlar ücretsiz olanlar. %100 yapıp tekrar sıfırlamayı deneyebilirsiniz. Anlamanız için. Belki sizde olur bilemem.

Evet son sürüm. Yönetici olarak çalışıyor. Her oyun demiyorum. Bir kaç istisna oyun var onları silemiyor. İsterseniz deneyin. Sorun benlik mi yoksa program mı sıkıntılı diye.
Başarımlarını silemediğim bir kaç oyun: High Octane Drift, Deceit, Zula. Bunlar ücretsiz olanlar. %100 yapıp tekrar sıfırlamayı deneyebilirsiniz. Anlamanız için. Belki sizde olur bilemem.
O oyunların hiç biri bende yok,ama daha önce sıfırlamaya çalıştığım Batman Arkham oyunlarını bir kaç kez denemiş sizin gibi sıfırlayamamıştım 6-7 gün sonra olmuştu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı