Çözüldü Steam Başarım Vitrini'ninden başarım kaldırma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

UBerk

Gigapat
Sosyal Tayfı
Makaleler
8
Merhaba, başarım vitrininde 1 yerin boş olmasını istiyorum ancak bir türlü kaldıramadım son başarımı. Değiştirebiliyorum ancak kaldıramıyorum vitrinden. Nasıl yapabilirim? Öyle bir seçenek göremedim ve sorayım dedim.

başarım vitrini.PNG

başarım 2.PNG

Bu arkadaşın dediğini yaptım ve sorunum çözüldü ama herhangi bir steamsal sorunu oluşturur mu bilmiyorum riske alacaksanız ona göre alın

Bu arkadaşın dediğini yaptım ve sorunum çözüldü ama herhangi bir steamsal sorunu oluşturur mu bilmiyorum riske alacaksanız ona göre alın
Kanıt olarakta şu şekil bırakabilirim Başarım Vitrinin 2.seviye olması ile ilgili bir alakası var mı bence yoktur ama bilmiyorum hem de işlem 1-2 dklık işlem

Kanıt olarakta şu şekil bırakabilirim Başarım Vitrinin 2.seviye olması ile ilgili bir alakası var mı bence yoktur ama bilmiyorum hem de işlem 1-2 dklık işlem
Yaklaşık 1 yıl sonra yeniden ihtiyacım oldu. Kendi mesajımda olduğu gibi bu taktik hâlâ çalışmaktadır. Hem de 3. seviye başarım vitrinini doldurmanıza rağmen 1. seviyeye düşürebiliyorsunuz. Konuya sonradan gelen olursa yardımcı olsun diye ekran görüntüleri bırakıyorum.

Resim 1: Eski hali.
Ekran görüntüsü 2024-05-28 143659.png

Resim 2: Yeni hali.
Ekran görüntüsü 2024-05-28 154933.png

Resim 3: Bir satır daha kaydırılabiliniyor.
Ekran görüntüsü 2024-05-28 155117.png

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-04-27 211605.png
    Ekran görüntüsü 2023-04-27 211605.png
    137,4 KB · Görüntüleme: 153
  • 1.png
    1.png
    1,9 MB · Görüntüleme: 145
  • 2.png
    2.png
    1,9 MB · Görüntüleme: 129
Son düzenleme: