Steam başarımlar açılmıyor

Merhaba,

Beyond: Two Souls oynuyorum 18 tane başarım açıldı ve her bölümün sonunda başarım açılıyordu fakat belli bir noktadan sonra hiç başarım açılmamaya başladı. Sorun neden kaynaklanır acaba tecrübe etmiş arkadaşlar var mı? Birkaç yerde okuduğuma göre bazen belli bir noktadan sonra hepsi birlikte açılanlar olmuş ama epey oynadım daha açılan bir şey yok. İşin açığı birazcık boşuna oynuyormuşum hissi gelmiyor da değil. Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler. (dosya doğrulama yaptım ama işe yaramadı)

Konu oluşturun bence buraya yazmaktansa. Technopat Sosyal bu linkten sağ tarafa doğru
1668680299522.png
diye bir buton var ona tıklayın.

Merhaba,

Beyond: Two Souls oynuyorum 18 tane başarım açıldı ve her bölümün sonunda başarım açılıyordu fakat belli bir noktadan sonra hiç başarım açılmamaya başladı. Sorun neden kaynaklanır acaba tecrübe etmiş arkadaşlar var mı? Birkaç yerde okuduğuma göre bazen belli bir noktadan sonra hepsi birlikte açılanlar olmuş ama epey oynadım daha açılan bir şey yok. İşin açığı birazcık boşuna oynuyormuşum hissi gelmiyor da değil. Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler. (dosya doğrulama yaptım ama işe yaramadı)
Steam arayüzü(Shift+Tab) oyun içinde çalışıyor mu bakabilir misiniz? Belli oyunlarda zamanla kapanıyor ve başarım vermemeye başlıyor.

Merhaba,

Başarım açma tool'u ile açın hiç yapamazsanız. SteamAC (SteamAchievementManager) diye araçlarlar ile başarım açılabiliyor.

Konu oluşturun bence buraya yazmaktansa. Technopat Sosyal bu linkten sağ tarafa doğru Eki Görüntüle 1575578 diye bir buton var ona tıklayın.
Tam oalrak anlatmak istediğinizi anlayamadım, ikisinde de aynı şekilde konu açılmıyor mu ?

Steam arayüzü(Shift+Tab) oyun içinde çalışıyor mu bakabilir misiniz? Belli oyunlarda zamanla kapanıyor ve başarım vermemeye başlıyor.
Onu da denemiştim hocam, açılıyor o panel onda sıkıntı yok

Başarım açma tool'u ile açın hiç yapamazsanız. SteamAC (SteamAchievementManager) diye araçlarlar ile başarım açılabiliyor.
@risUe arkadaşın söylediği gibi kendin açmak çok daha farklı oluyor. Hem de hangi başarım açılacak hangisi açılmayacak durumu da var. Sonuç olarak seçimli interaktif bir Quantic Dream oyunu ve oyun sizin seçimlerinize göre şekilleniyor. Dolayısıyla başarımlar da değişecektie bu duırumda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı