Steam Bedava Cüzdan Kodu Nasıl Alınır?

Selamlar. Ailem para yatırmama izin vermiyor da, çok uğraşmadan cüzdan kodu nasıl alabilirim? (Hopi dışında)
Sonra mail gelir rusyadan biri hesabınıza girdi diye. Kimse babasının hayrına beleş cüzdan kodu dağıtmaz yok video izle kazan yok şunu yap kazanlara inanmayın.

Çok uğraşmadan cüzdan kodu vericek bir site olduğunu sanmıyorum.

Oyuna verecek paran olmamasına rağmen korsana atlamak yerine bu konuyu açıp (iyi niyetli olduğunu düşünüyorum) orijinal oyun almanın yollarını aramanı tebrik ettim. Bazı oyunlardan itemler düşer, onları satıp 3-5 bir şey kazanabilirsin. Bunun dışında bedava bir çözüm yolu olduğunu sanmıyorum, çekiliş falan fıstık dışında.

Umarım korsona destek yüzünden ceza almam (ki beni tanıyan tanır, böyle bir tavsiye verecek son kişiyimdir forumda) ama öğrenciysen ve durumun yoksa korsan oynayıp daha sonra eline para geçince emeğin karşılığını vermek için oyunları satın alabilirsin. Çoğumuzun zamanında korsan oynayıp, eline para geçince korsan oynadığı oyunları satın alarak geç de olsa hakkını ödediği gibi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı