4 408091 Decapat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 1.736 Çözümler 12 18 Temmuz 2021 #31 Furkan1461 dedi: Görevler rastgele geliyor bu yüzden kaybetseniz de pes etmeyip tekrar deneyin illaki kolay görev gelecektir. Genişletmek için tıkla... Bir 5 dk'dır yapmaya çalışıyorum hocam zor görevler geliyor ama dediğim gibi yapmaya çalışıyorum umarım yapabilirim.
Furkan1461 dedi: Görevler rastgele geliyor bu yüzden kaybetseniz de pes etmeyip tekrar deneyin illaki kolay görev gelecektir. Genişletmek için tıkla... Bir 5 dk'dır yapmaya çalışıyorum hocam zor görevler geliyor ama dediğim gibi yapmaya çalışıyorum umarım yapabilirim.
Y yilmaz787 Hectopat Katılım 5 Ocak 2020 Mesajlar 453 Çözümler 2 18 Temmuz 2021 #32 Yanlış bilgi Arkadaşlar setup olarak veriyor o da bildiğin korsan oyun işte.
F Furkan1461 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 7.555 Çözümler 83 18 Temmuz 2021 #33 yilmaz787 dedi: Arkadaşlar setup olarak veriyor o da bildiğin korsan oyun işte. Genişletmek için tıkla... Konu başlığını okudun mu?
yilmaz787 dedi: Arkadaşlar setup olarak veriyor o da bildiğin korsan oyun işte. Genişletmek için tıkla... Konu başlığını okudun mu?
F fatih_mnv Decapat Katılım 15 Temmuz 2019 Mesajlar 893 Çözümler 6 18 Temmuz 2021 #34 yilmaz787 dedi: Arkadaşlar setup olarak veriyor o da bildiğin korsan oyun işte. Genişletmek için tıkla... Resmi Steam onaylı site. Onaylı hem de resmi. Oyunu Steam üzerinden tedarik ediyor. Key verince noluyor. Steam setup kurmuyor mu? Şimdi 50+ yaşa kızıyoruz algıları kıt, gelişmeye meyilli değiller diye ancak 25 altı da aynı şekilde. Olan ara yaşlardaki bizlere oluyor.
yilmaz787 dedi: Arkadaşlar setup olarak veriyor o da bildiğin korsan oyun işte. Genişletmek için tıkla... Resmi Steam onaylı site. Onaylı hem de resmi. Oyunu Steam üzerinden tedarik ediyor. Key verince noluyor. Steam setup kurmuyor mu? Şimdi 50+ yaşa kızıyoruz algıları kıt, gelişmeye meyilli değiller diye ancak 25 altı da aynı şekilde. Olan ara yaşlardaki bizlere oluyor.
R MR.X E Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 2.186 Makaleler 1 Çözümler 6 18 Temmuz 2021 #35 fatih_mnv dedi: Resmi Steam onaylı site. Onaylı hem de resmi. Oyunu Steam üzerinden tedarik ediyor. Key verince noluyor. Steam setup kurmuyor mu? Genişletmek için tıkla... Laf anlatılmaz bunlara. Hiçbir şey hakkında fikri yok, geliyor buraya yorum yazıyor.
fatih_mnv dedi: Resmi Steam onaylı site. Onaylı hem de resmi. Oyunu Steam üzerinden tedarik ediyor. Key verince noluyor. Steam setup kurmuyor mu? Genişletmek için tıkla... Laf anlatılmaz bunlara. Hiçbir şey hakkında fikri yok, geliyor buraya yorum yazıyor.
F Furkan1461 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 7.555 Çözümler 83 18 Temmuz 2021 #36 fatih_mnv dedi: Resmi Steam onaylı site. Onaylı hem de resmi. Oyunu Steam üzerinden tedarik ediyor. Key verince noluyor. Steam setup kurmuyor mu? Genişletmek için tıkla... Bazıları sadece mesaj yazmak için yazıyor, siteye girdiklerini bile sanmıyorum veya araştırdıklarını.
fatih_mnv dedi: Resmi Steam onaylı site. Onaylı hem de resmi. Oyunu Steam üzerinden tedarik ediyor. Key verince noluyor. Steam setup kurmuyor mu? Genişletmek için tıkla... Bazıları sadece mesaj yazmak için yazıyor, siteye girdiklerini bile sanmıyorum veya araştırdıklarını.
F fatih_mnv Decapat Katılım 15 Temmuz 2019 Mesajlar 893 Çözümler 6 18 Temmuz 2021 #37 Anonim Adam dedi: Laf anlatılmaz bunlara. Hiçbir şey hakkında fikri yok, geliyor buraya yorum yazıyor. Genişletmek için tıkla... Furkan1461 dedi: Bazıları sadece mesaj yazmak için yazıyor, siteye girdiklerini bile sanmıyorum veya araştırdıklarını. Genişletmek için tıkla... Bende çok şikayetçiyim bundan. Mesaj sayısı kapatılmalı. Bir konuya aynı cevabı 40 kere yazmanın mantığı nedir? Amaç sidik yarıştırmak.
Anonim Adam dedi: Laf anlatılmaz bunlara. Hiçbir şey hakkında fikri yok, geliyor buraya yorum yazıyor. Genişletmek için tıkla... Furkan1461 dedi: Bazıları sadece mesaj yazmak için yazıyor, siteye girdiklerini bile sanmıyorum veya araştırdıklarını. Genişletmek için tıkla... Bende çok şikayetçiyim bundan. Mesaj sayısı kapatılmalı. Bir konuya aynı cevabı 40 kere yazmanın mantığı nedir? Amaç sidik yarıştırmak.
R MR.X E Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 2.186 Makaleler 1 Çözümler 6 18 Temmuz 2021 #38 Furkan1461 dedi: Bazıları sadece mesaj yazmak için yazıyor, siteye girdiklerini bile sanmıyorum veya araştırdıklarını. Genişletmek için tıkla... Steam cüzdan kodu da kazanılabilir mi buradan?
Furkan1461 dedi: Bazıları sadece mesaj yazmak için yazıyor, siteye girdiklerini bile sanmıyorum veya araştırdıklarını. Genişletmek için tıkla... Steam cüzdan kodu da kazanılabilir mi buradan?
F Furkan1461 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 7.555 Çözümler 83 18 Temmuz 2021 #39 Anonim Adam dedi: Steam cüzdan kodu da kazanılabilir mi buradan? Genişletmek için tıkla... O konu hakkında bilgim yok ama kart düşen oyun gelirse kartları satıp bakiye kazanabilirsin.
Anonim Adam dedi: Steam cüzdan kodu da kazanılabilir mi buradan? Genişletmek için tıkla... O konu hakkında bilgim yok ama kart düşen oyun gelirse kartları satıp bakiye kazanabilirsin.
S SALOOWEN Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 6.829 Makaleler 13 Çözümler 35 18 Temmuz 2021 #40 Yaptım, 35TL'Lik oyun çıktı.