Steam bedava random Key alma

@Furkan1461 Gözünü seveyim neden açıyorsun böyle bir konuyu. Bilen biliyor alıyor zaten. Kendine iş çıkarıyorsun. Sanane milletin beleş oyun alıp almamasından. Biz alıyor muyuz? Evet. Gerisi bizi ilgilendirmez. İyilik bu dönemde işe yaramıyor.
Birazdan o mesajlar silinir ve ilgili kullanıcılar uyarı alır.

Tekrar söylüyorum, siteye Steam hesabınızı girmeniz gerekmiyor, herhangi bir epostayla üye olun yeterli.
Ek olarak Steam'da da içerik üretiyorlar: Steam Yayıncısı: Indiegala
Açıklama yapmanıza gerek yok hocam, boşverin. Yazı fontundan güvenilirlik testi yapabilen üyeler varken, size gerek olmasa gerek.

Bilmişlik taslayacaklarına siteye nette baksalar güvenilir mi değil mi anlaşılıyor da, amaç onu öğrenmek değil de, sizi gömmek olunca böyle tablolar çıkıyor ortaya.

56A54FBD-B63A-4CB3-88EF-F062E4C93C45.jpeg

Not: Kardeşim her gün buradan Steam keyi kazanıyor. Şu ana kadar 10 civarı belki daha fazla kazanmıştır.

Siteye girdim e-posta ile kaydoldum ama oyundaki görevler inanılmaz zor mesela 60 saniye içinde 9 tane adamı öldür diyor ama hem canın hızlı gidiyor hem de adamlar çok fazla vuruyor, ben saçma demiyorum ama Steam keyi alması çok zor. (En azından bana zor geldi.)

Siteye girdim e-posta ile kaydoldum ama oyundaki görevler inanılmaz zor mesela 60 saniye içinde 9 tane adamı öldür diyor ama hem canın hızlı gidiyor hem de adamlar çok fazla vuruyor, ben saçma demiyorum ama Steam keyi alması çok zor. (En azından bana zor geldi.)
Görevler rastgele geliyor bu yüzden kaybetseniz de pes etmeyip tekrar deneyin illaki kolay görev gelecektir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı