Steam bundle set önerileri

Ekok34

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar Steam'den set tarzı oyunlar almayı düşünüyorum Valve pack, fear Complete pack tarzı önerebileceğiniz paketler varsa iyi olur. Fiyat olarak da bu yaz 1000-1500TL'lik oyun almayı planlıyorum seneye zam geleceğini düşündüğümden.

Batman paketi, Half-Life l4D ve eski oyunları seviyorsan Valve Complete pack. Bütçen fazlaysa Far Cry paketi.

Dostum onları sepete ekledim duyulmayan başka ne var onları soruyordum.

Batman paketi, Half-Life l4D ve eski oyunları seviyorsan Valve Complete pack. Bütçen fazlaysa Far Cry pak.

Batman: Arkham Collection, Dying Light Definitive Edition, Outlast Trinity, Crysis Remastered trilogy, fear Complete pack, Valve Complete pack, Call of Duty warchest, metro serisinin hepsi, ETS 2, BF1, A Way Out ve Assetto Corsa almayı düşünüyorum bunların harifi önerin var mı hocam.

Dostum onları sepete ekledim duyulmayan başka ne var onları soruyordum.

Batman: Arkham Collection, Dying Light Definitive Edition, Outlast Trinity, Crysis Remastered trilogy, fear Complete pack, Valve Complete pack, Call of Duty warchest, metro serisinin hepsi, ETS 2, BF1, A Way Out ve Assetto Corsa almayı düşünüyorum bunların harifi önerin var mı hocam.
GTA Trilogy Definitive Edition , GTA 4 , GTA 5 olabilir. Tabi para varsa.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı