Steam çevrim dışı yapma

Steam uygulamasını çevrim dışı olarak çalıştırabilirsiniz.
Steam>çevrimdışı ol >çevrimdışı mod da yeniden başlat.

S.PNG

Steam'da çevrimdışı olduğumda beni yine görüyorlar. Bunu nasıl yaparım?
Nasıl görüyor? Eğer bir arkadaşınızla aynı lobideyseniz onda çevrimiçi gözükebiliyordunuz sanırım onun dışında pek bi olanağı yok Edit (bu görünmez için geçerliymış sanırım) . Görünmezi çevrimdışına tercih ederim şahsen.

1647781477793.png

Buradan çevrimdışı ol seçeneğine basarak Steam'i çevrimdışı modda başlatabiliyorsunuz. Fakat bayağı bir kısıtlı. Milletin sizi görmemesi daha mı önemli onu siz bilirsiniz tabii.

Steam'da çevrimdışı olduğumda beni yine görüyorlar. Bunu nasıl yaparım?

Hocam arkadaşlar menüsünü açıp çevrimiçi yazan yerin yandında ok işareti var ona tıklayıp görünmezi seçerseniz çevrimdışı gözükürsünüz ama çevrimiçi kullanabilirsiniz.

Eki Görüntüle 1337594
Buradan çevrimdışı ol seçeneğine basarak Steam'i çevrimdışı modda başlatabiliyorsunuz. Fakat bayağı bir kısıtlı. Milletin sizi görmemesi daha mı önemli onu siz bilirsiniz tabii.
Çevrimdışı modda iken oyun oynayabiliyorsam sorun yok.
Hocam arkadaşlar menüsünü açıp çevrimiçi yazan yerin yandında ok işareti var ona tıklayıp görünmezi seçerseniz çevrimdışı gözükürsünüz ama çevrimiçi kullanabilirsiniz.
Onu yaptığımda oyunda olduğumu görüyorlar zaten o yüzden konu açtım.
Görünmez yazan yeri tıklarsam oyun oynadığımda beni görürler mi ?

Çevrimdışı modda iken oyun oynayabiliyorsam sorun yok.
Oynanabiliyor fakat bazı oyunlardaki bazı özellikler çalışmayabilir. Ayrıca CS:GO gibi online oyunları belki oynayamayabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı