Arkadaşlar elimde iki adet chivalry medieval warfare oyunu bulunmaktadır. Birini Counter Strike Global Offensive(tercihen Counter Strike GO) ya da 15 TL değerinde bir eşya ile takas yapabilirim. Diğerini Terraria ile takas yapmak istiyorum.
Dostum bak satıcı sensin burda. Eğer 4 liraya aldıysan oyunu kendi kârını da ekleyip satmalısın. Ama bu oyun normal fiyatından düşük olmalı ki bu oyun satılsın. Bilmem farkettin mi ama [çoğu] oyun G2A'da Türkiye fiyatlarının altında satılıyor. Daha çok anlatmak isterdim ama anlamamak istediğin ortada. O yüzden araştırmadan etmeden millete artislik yapmayın lütfen!@Ercan Umut Nerede yazılıyor 4 TL'lik oyun en fazla 10 TL'ye satılabileceği ? CS:GO 9 TL'di bir ara indirimde. 25 TL'den satmaya başlayan G2A dolandırıyor insanları o zaman ? Zorla da kimseye satılmadığı/takaslanmadığına göre enayi yerine koyulan insan yok. Belki adamın elinde CS:GO var fazladan, birini takasladı. Bilip bilmeden ne güzel atıp tutuyorsunuz ya. Sanki 4 TL'lik Chivalry ile GTA V takaslandı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.