$J('#image_width').val(1000).attr('id',''),$J('#image_height').val(1).attr('id','');
$J('#image_width').val(1000).attr('id',''),$J('#image_height').val(1).attr('id',''),$J('[name=file_type]').val(5);
allow pasting yazmanız ve enterlamanız gerek.Merhaba galeride ve aktivitelerde çizgi olarak gözükmemesine çare var mı gerçekten kötü duruyor.
- Vitrin galerinizde uzun ve ince bir çizgi olarak görünecek. Fakat siz vitrine seçtiğinizde veya üzerine tıkladığınızda tam boyutta görünecek.
Maalesef.Merhaba, galeride ve aktivitelerde çizgi olarak gözükmemesine çare var mı? Gerçekten kötü duruyor.
Ezgif üzerinden optimize et. Transparency optimization öneririm.Selamünaleyküm bende Steam profilimi düzenliyorum fakat astronot GIF'ini ekleyemiyorum 5MB üstünü kabul etmiyor nasıl ayarlayabilirim yardımcı olur musunuz?
hadi onu halletsem gerisi kolay fakat kabul etmiyor 2 saattir uğraşıyorum yardımcı olursanız sevinirim
Maalesef Steam'ın en büyük sorunu. 5MB olsa dahi kabul etmiyor. İlla 4.99 MB falan olacak. MB'sini online sitelerden düşürmeye çalış.Selamünaleyküm bende Steam profilimi düzenliyorum fakat astronot GIF'ini ekleyemiyorum 5MB üstünü kabul etmiyor nasıl ayarlayabilirim yardımcı olur musunuz?
hadi onu halletsem gerisi kolay fakat kabul etmiyor 2 saattir uğraşıyorum yardımcı olursanız sevinirim
Hocam vitrindeki çizimi atabilir misiniz acaba?Steam'de profilimi güzelleştirmeye çalıştım ancak yaptığım çizimler, çizim vitrinine eklerken tam oturmuyor.
Eki Görüntüle 769842
çalıştı ve mükemmel oldu
- Tarayıcınız ile şu bağlantıya gidin.
- Resmi seçin ve gerekli bilgileri doldurun.
- Ardından, herhangi bir yere sağ tıklayıp "İncele"/"Öğeyi Denetle" deyin.
- Açılan pencerede, "Console" kısmına gelin.
- Şu kodlardan birini yapıştırın ve Enter tuşuna basın:
Kod:$J('#image_width').val(1000).attr('id',''),$J('#image_height').val(1).attr('id','');Kod:$J('#image_width').val(1000).attr('id',''),$J('#image_height').val(1).attr('id',''),$J('[name=file_type]').val(5);Not: Firefox'ta konsola yazı yapıştırmak için elle
- Vitrin galerinizde uzun ve ince bir çizgi olarak görünecek. Fakat siz vitrine seçtiğinizde veya üzerine tıkladığınızda tam boyutta görünecek.
- Yükledikten sonra 1 dakika falan bekleyin, Steam tarama yapsın. Yüklediğiniz gibi vitrininizde görünmez.
allow pastingyazmanız ve enterlamanız gerek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.