Çözüldü Steam Cloud durumu senkronize edilemiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Leonidas I

Decapat
Daha fazla  
Merhaba sadece 1 oyunda Steam Cloud senkronize edilemiyor oldu sandım fakat tüm oyunlarda bu böyle. PC'yi 3-4 kere kapat aç yaptım hala aynı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Steam arayüzünde sol üstte Steam yazısına tıklayıp Ayarları açtığınızda Cloud kısmı var, bu kısımdan üstteki tiki kaldırıp tamam yapın sonra tekrar tiki işaretleyip tamam yapıp senkronizasyon yapıp yapmadığını bir kontrol edin.

1680364160193.png
Steam arayüzünde sol üstte Steam yazısına tıklayıp Ayarları açtığınızda Cloud kısmı var, bu kısımdan üstteki tiki kaldırıp tamam yapın sonra tekrar tiki işaretleyip tamam yapıp senkronizasyon yapıp yapmadığını bir kontrol edin.

Eki Görüntüle 1723245
Tiki kaldırıp tekrar işaretledim. Yüklü tüm oyunları tekrar kontrol etti. Sorun yaşadığım oyunun cloud save'inde yine sorun vardı. Oyunun sayfasındaki Cloud Durumu'nun altında senkronize et dediğimde bu sefer güncel dedi. Senin dediğini yapmadan önce ne kadar senkronize etmeye çalıştımsa olmamıştı. Çözüm için teşekkür ederim.

Eki Görüntüle 1723245
reis seni doğurana sağlık çok teşekkür ederim <3

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı