Steam Cloud sistemine bağlanamama hatası

Makaleler
2
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar az önce oyuna girmek istediğimde şu hatayı aldım :

Steam Call of Duty: Modern Warfare 2 - Multiplayer oyununun dosyalarını eşitlemek için Steam Cloud sistemine bağlanamıyor.

Hemen iptale bastım ve tekrar oyuna girmeyi denedim. Gene aynı hatayı alınca tekrar iptale basacaktım fakat yanlışlıkla çarpıya bastım. Sonra çıkması gereken pencere geldi ve öyle kaldı.

Böyle kaldı oyun açılmıyor. Nasıl düzeltirim ?

- - - Güncellendi - - -

Bilgisayara reset attım bu sorunu çözdüm fakat şimdide biri beni hackledi. 22 Level dan 70 level a çıkardı. Oyunda sadece silahlar açıldı diğer her şeyim kapandı. Ben tekrar 22 level a dönmek istiyorum nasıl yaparım ? Forumda bunu kimsenin bileceğini düşünmüyorum ama bilen biri çıkarsa çok sevinirim :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Çünkü biri odaya girip I M HACKER yazdı ve birden 22 level dan 70 level a yükseldim bunun adı hack midir onu bilmem ama odadaki herkes 70 level oldu arkadaşımda 70 level oldu hatta çok kısa bi süre için 'her şeyi açmak için 5 e basın' ibaresi çıkmış ama ingilizce olarak. Bunu gören arkadaşım 5 e basmış ve her şey açılmış :D ama ben bu yazıyı göremediğim için sadece silahlar açıldı :D

70 olmuş oyuna giremiyor. O ne koyar adama varya. ^^ İşin bir ilginç tarafıda adam saygıdan yoksun bir hacker heralde... Hangi hacker
bir şeyi hacklediği zaman 10 yaşındaki veletler gibi I AM HACKER yazar. Ben League of Legends'da ölünce bi HAX diyen adamları daha doğrusu veletleri gördüm o kadar. Gerçi böyle adamlar sanal alemde say say bitmez. Klavye delikanlısı sıfatı çok yakışıyor onlara. Çevremde tandığımda yok değil bunlardan. :D

Adam sunucuyu hacklemiş, hesaplarınızı değil. İyi ya LEVEL 70 olmuşsun. Daha ne istiyorsun :)

Recep Abi 70 level oldum ama her şeyim kapandı sadece silahlar açıldı :D

- - - Güncellendi - - -

70 olmuş oyuna giremiyor. O ne koyar adama varya. ^^ İşin bir ilginç tarafıda adam saygıdan yoksun bir hacker heralde... Hangi hacker
bir şeyi hacklediği zaman 10 yaşındaki veletler gibi I AM HACKER yazar. Ben League of Legends'da ölünce bi HAX diyen adamları daha doğrusu veletleri gördüm o kadar. Gerçi böyle adamlar sanal alemde say say bitmez. Klavye delikanlısı sıfatı çok yakışıyor onlara. Çevremde tandığımda yok değil bunlardan. :D

Ömer sadece i m hacker yazmadı . Ben hekırım benide odaya alın gibi bir şey yazdı ama tam anlamadım . İngilizce yazdı tabi.

- - - Güncellendi - - -

Neyse artık Prestige Mode'a geçip her şeyi sıfırladım bu daha iyi oldu :D

Uyarı! Bu konu 14 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı