vesteerie Kilopat Katılım 5 Haziran 2019 Mesajlar 327 Çözümler 4 15 Ocak 2025 #1 Steam üzerinden Warzone oynayacağım, ancak oynaya bastığımda hiçbir şey olmuyor ve tekrardan oyna butonu çıkıyor. Çözümünü bulamadım yardımcı olabilir misiniz?
Steam üzerinden Warzone oynayacağım, ancak oynaya bastığımda hiçbir şey olmuyor ve tekrardan oyna butonu çıkıyor. Çözümünü bulamadım yardımcı olabilir misiniz?
Yutka46 Kilopat Çözüme Giden Yol Hata Tanımayan Oyun Gurmesi Antibiyotik Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 4.382 Makaleler 2 Çözümler 471 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2025 #2 Sistem nedir? Bir de oyunun dosyalarını doğrulamayı denediniz mi? Artı 0 Eksi
KS KS vesteerie Kilopat Katılım 5 Haziran 2019 Mesajlar 327 Çözümler 4 15 Ocak 2025 #3 Yutka46 dedi: Sistem nedir? Bir de oyunun dosyalarını doğrulamayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Dosyaları doğruladım sil yüklede yaptım, sistemde 3060, i3-12100F gibi parçalar var açması gerekiyor normalde. Artı 0 Eksi
Yutka46 dedi: Sistem nedir? Bir de oyunun dosyalarını doğrulamayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Dosyaları doğruladım sil yüklede yaptım, sistemde 3060, i3-12100F gibi parçalar var açması gerekiyor normalde.
Yutka46 Kilopat Çözüme Giden Yol Hata Tanımayan Oyun Gurmesi Antibiyotik Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 4.382 Makaleler 2 Çözümler 471 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2025 #4 Oyunun yüklü olduğu klasörden exe dosyasını yönetici olarak çalıştırmayı denediniz mi? Bir de ekran kartı driverini güncel değilse güncellemeyi dene. Artı 0 Eksi
Oyunun yüklü olduğu klasörden exe dosyasını yönetici olarak çalıştırmayı denediniz mi? Bir de ekran kartı driverini güncel değilse güncellemeyi dene.
KS KS vesteerie Kilopat Katılım 5 Haziran 2019 Mesajlar 327 Çözümler 4 15 Ocak 2025 #5 Yutka46 dedi: Oyunun yüklü olduğu klasörden exe dosyasını yönetici olarak çalıştırmayı denediniz mi? Bir de ekran kartı driverini güncel değilse güncellemeyi dene. Genişletmek için tıkla... İkisinide denedim maalesef hocam. Artı 0 Eksi
Yutka46 dedi: Oyunun yüklü olduğu klasörden exe dosyasını yönetici olarak çalıştırmayı denediniz mi? Bir de ekran kartı driverini güncel değilse güncellemeyi dene. Genişletmek için tıkla... İkisinide denedim maalesef hocam.
Yutka46 Kilopat Çözüme Giden Yol Hata Tanımayan Oyun Gurmesi Antibiyotik Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 4.382 Makaleler 2 Çözümler 471 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2025 #6 Latest supported Visual C++ Redistributable downloads This article provides download links for the latest Visual C++ Redistributable packages. learn.microsoft.com Buradan C++ dosyalarını kurmayı deneyin bir de. Artı 0 Eksi
Latest supported Visual C++ Redistributable downloads This article provides download links for the latest Visual C++ Redistributable packages. learn.microsoft.com Buradan C++ dosyalarını kurmayı deneyin bir de.
KS KS vesteerie Kilopat Katılım 5 Haziran 2019 Mesajlar 327 Çözümler 4 15 Ocak 2025 #7 Denedim hocam, aynı sonuç maalesef. Çok can sıkıcı bir durum. Artı 0 Eksi