Okan11111111
Picopat
Hayır.
Steam dosya konumunda "appcache" diye bir önbellek dosyası olacak onu yedekleyip daha sonra silin ve tekrar çalıştırın. (Görev Yöneticisi ve hizmetlerden kapandığına emin olun tekrar çalıştırmadan) yüksek ihtimalle ya kullandığı tarayıcıyla alakalı sorun yaşıyor ya önbellektentir.
steamı silip yükle ama steamappsı yedek al.Maalesef hocam olmadı![]()
Steam'ı silip yükle ama SteamApp'sı yedek al.
Steam'ı silip yükle ama SteamApp'sı yedek al.
Hocam ilk defa dosya indirme linki oluşturuyorum. O yüzden olmaz ise lütfen yazın. Sizin için Steam Setup linki oluşturdum.Deneyeceğim inşallah olur.
Hocam tam denicekken aklıma Steam'in sitesine giremediğim geldi. Yani yükleyemiyeceğim için silemem.![]()
Hocam ilk defa dosya indirme linki oluşturuyorum. O yüzden olmaz ise lütfen yazın. Sizin için Steam setup linki oluşturdum.
VirusTotal linki:![]()
SteamSetup
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.www.mediafire.com
Sadece Steam'a mı giremiyorsun genel olarak mı erişim sorunununuz var? Çünkü siteye dahi giremiyorsanız başka bir sorun vardır. DNS ayarları otomatik mi?Deneyeceğim inşallah olur.
Hocam tam denicekken aklıma Steam'in sitesine giremediğim geldi. Yani yükleyemiyeceğim için silemem.![]()
Hocam ilk defa dosya indirme linki oluşturuyorum. O yüzden olmaz ise lütfen yazın. Sizin için Steam setup linki oluşturdum.
VirusTotal linki:![]()
SteamSetup
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.www.mediafire.com
Sadece Steam'a mı giremiyorsun genel olarak mı erişim sorunununuz var? Çünkü siteye dahi giremiyorsanız başka bir sorun vardır. DNS ayarları otomatik mi?
Rica ederim hocam.Sağ olun hocam. Fakat sorun kendiliğinden çözüldüğü için yapmama gerek kalmadı.
Genel olarak dı fakat sorun kendiliğinden çözüldü yine de sağ olun hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.