Steam çöktü mü?

Steam dosya konumunda "appcache" diye bir önbellek dosyası olacak onu yedekleyip daha sonra silin ve tekrar çalıştırın. (Görev Yöneticisi ve hizmetlerden kapandığına emin olun tekrar çalıştırmadan) yüksek ihtimalle ya kullandığı tarayıcıyla alakalı sorun yaşıyor ya önbellektentir.

Maalesef hocam olmadı. :(

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Deneyeceğim inşallah olur. :(

Hocam tam denicekken aklıma Steam'in sitesine giremediğim geldi. Yani yükleyemiyeceğim için silemem.:(
Hocam ilk defa dosya indirme linki oluşturuyorum. O yüzden olmaz ise lütfen yazın. Sizin için Steam Setup linki oluşturdum.
VirusTotal linki:

Hocam ilk defa dosya indirme linki oluşturuyorum. O yüzden olmaz ise lütfen yazın. Sizin için Steam setup linki oluşturdum.
VirusTotal linki:

Sağ olun hocam konu sahibine yardım ettiniz.

Deneyeceğim inşallah olur. :(

Hocam tam denicekken aklıma Steam'in sitesine giremediğim geldi. Yani yükleyemiyeceğim için silemem.:(
Sadece Steam'a mı giremiyorsun genel olarak mı erişim sorunununuz var? Çünkü siteye dahi giremiyorsanız başka bir sorun vardır. DNS ayarları otomatik mi?

Hocam ilk defa dosya indirme linki oluşturuyorum. O yüzden olmaz ise lütfen yazın. Sizin için Steam setup linki oluşturdum.
VirusTotal linki:

Sağ olun hocam. Fakat sorun kendiliğinden çözüldüğü için yapmama gerek kalmadı.
Sadece Steam'a mı giremiyorsun genel olarak mı erişim sorunununuz var? Çünkü siteye dahi giremiyorsanız başka bir sorun vardır. DNS ayarları otomatik mi?

Genel olarak dı fakat sorun kendiliğinden çözüldü yine de sağ olun hocam.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı